Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unutarstranački izbori

Ivan Kujundžić objavio kandidaturu za potpredsjednika HDZ-a

Ivan Kujundžić
Patrik Macek/PIXSELL
06.02.2020.
u 13:15

Izbori će se održati 15. ožujka, a bude li potrebno, drugi krug izbora bit će 22. ožujka

Bivši zastupnik HDZ-a u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Ivan Kujundžić najavio je danas kandidaturu na mjesto potpredsjednika HDZ-a, a članstvo je pozvao da biraju one koji jamče zajedništvo.

"Mi, članovi, imamo najveću odgovornost da odaberemo najbolje i najhrabrije među kandidatima za naš politički vrh. Hrabro izaberimo hrabre i kompetentne, one kojih se nećemo sramiti, one koji se neće podvinuti pred klijentelizmom i sakrivati pred osobnim interesima", napisao je u svojoj objavi taj kipar.

Nacionalno vijeće HDZ-a danas bi trebalo raspisati unutarstranačke izbore na kojima će se po prvi puta novo vodstvo stranke birati po načelu jedan član - jedan glas.

Izbori će se održati 15. ožujka, a bude li potrebno, drugi krug izbora bit će 22. ožujka.

Kujundžić dodaje kako je HDZ na europarlamentarnim i predsjedničkim izborima nadmudrila ljevica.

"Loše nam se piše ukoliko ne shvatimo poruke naroda kako je zadnji čas za promjenu smjera. Naša stranka je pred najvećim izazovima dosad. Ako ne pokažem mudrost, ostat ćemo neprepoznatljivi i politički bljutavi, kao snijeg što se topi.  Bit ćemo politički nebitni, a naš će prostor zauzeti netko narodu draži i – prepoznatljiviji", upozorio je u svojoj objavi Kujundžić.

Ključne riječi

Komentara 2

GO
gordana93
18:19 06.02.2020.

tko je ovaj lik??

MP
miroslav.petkovic.7564
17:26 06.02.2020.

Ovaj pravi iz Turski serija! Da ode u Istambul nitko nanj nebi obratio paznju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije