Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stranka s imenom i prezimenom
Povratak na članak

Ivan Kovačić: Treba ukinuti centre za gospodarenje stranačkim uhljebima, znanim kao županije

Ante Pranić je model teritorijalnog ustroja predstavio kao reformu svih reformi

Komentari 29

RE
RedTree
12:11 26.05.2020.

Koliko bi nam život bio ljepši i jeftiniji najvažnije kroz manje poreze i namete da se smanji teritorijalni ustroj na maksimalno 10 županija i ukine pola općina koje financijski su neodržive, većinu proračuna troše na plaće. To je pitanje od kojeg političke elite bježe, narod na referendumu bi ga trebao povući.

VL
Avatar Volim svog partnera - Milorada
Volim svog partnera - Milorada
11:52 26.05.2020.

E kako da ne...nema ukidanja županija..mi iz uhljebnički stranaka zalažemo se za bujanje administracije...jer sad kad sve klekne za koji mijesec pametno bi bilo da svaka ulica ima svog šerifa, tajnika, pročelnika i uličare. Naš slogan - NAMA SVE VAMA MRVICE

VL
ST
sttipe
14:36 26.05.2020.

Ma triba općinske parlamente ustrojit na dobrovoljnoj osnovi a sve ozbiljno, iz općina, pribacit županijama da odrade. Tako politika neće bit borba za bolji osobni probitak, nego će se njome bavit entuzijasti, koje onda ljudi mogu birat u županije..

VL
RZ
Rocky.Zg
12:27 26.05.2020.

Svaka čast , netko je napokon rekao istinu, i odlučan je to promijeniti. Centar za gospodarenje stranačkim uhljebima, to je najbolje što je itko rekao za županije. Podrška ovakvim ljudima, podržati će ih puno ljudi, samo moraju doprijeti do više građana

VL
Avatar zelje
zelje
11:22 26.05.2020.

Sad probajte zamisliti da netko u SAD-u izlazi na izbore s programom smanjenja broja saveznih država ili prekrajanja državnih i gradskih granica. Ovi likovi su se pokazali nesposobnima voditi svoje male općine, a sad bi vodili okrupnjene?

VL
KO
komunikolog
11:37 26.05.2020.

Ono što je apsurd da su gotovo svi ovi likovi ponikli upravo u općinama od 1000-2000 stanovnika!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.