Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAFIJA

Italija uhitila opasnog člana mafijaške organizacije 'Ndranghete'

Zaplijena posjeda mafijaške obitelji
Foto: YARA NARDI/REUTERS/PIXSELL
15.02.2019.
u 10:47

Francesco Strangio, 'opasni bjegunac' mafijaške organizacije 'Ndranghete, uhićen je u Italiji nakon godinu dana bijega

Francesco Strangio, 'opasni bjegunac' mafijaške organizacije 'Ndranghete, uhićen je u Italiji nakon godinu dana bijega, rekao je u petak talijanski ministar unutarnjih poslova Matteo Salvini.

Strangio, koji mora odslužiti 14 godina zatvorske kazne zbog trgovine drogom, uhićen je u četvrtak navečer u kalabrijskoj regiji Cosenzi, rekao je Salvini.

Uhićenje je dokaz da je "država prisutna i da ne odustajemo" od borbe protiv mafije. "Nećemo stati ovdje", naglasio je ministar. Ndrangheta dolazi iz Kalabrije, regije koja čini vrh "talijanske čizme", i smatrana je najjačom mafijaškom organizacijom koja prednjači u krijumčarenju kokaina u Europu.

U policiji predstavljeni rezultati kriminalističke istrage o ratnom zločinu

 

Ključne riječi

Komentara 1

MI
midea
19:02 15.02.2019.

Italija uhitila ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije