Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVRIJEME

Italija: Snažan vjetar odnio tri ljudska života

Nevrijeme u Italiji
Foto: Benno Schwinghammer/DPA/PIXSELL
1/3
23.02.2019.
u 18:16

Od posljedica snažnog vjetra u Italiji su u subotu smrtno stradale tri osobe. U pokrajini Laciju su smrtno stradale dvije osobe, a nekoliko ih je ozlijeđeno kada se na njih srušio zid

Od posljedica snažnog vjetra u Italiji su u subotu smrtno stradale tri osobe. U pokrajini Laciju su smrtno stradale dvije osobe, a nekoliko ih je ozlijeđeno kada se na njih srušio zid, izvijestili su vatrogasci. 

U Rimu i okolici su stabla koja su se srušila pod naletima vjetra uništila više automobila, a u jednome takvom incidentu smrtno je stradao 45-godišnji muškarac, prenosi Ansa. Snažan vjetar prouzročio je probleme i u glavnome gradu Italije, prisilivši gradske vlasti da za posjetitelje zatvore arheološki park rimskog Koloseja. 

Nezapamćeno jak vjetar puhao je i u ostalim dijelovima Italije. U južnoj talijanskoj regiji Abruzzo pao je snijeg, što je rijetkost za to područje.  Zbog visokih valova u lučkome se gradu Bariju, u pokrajini Apuliji, nasukao turski teretni brod. Zbog vremenskih nepogoda, njegovo odsukavanje bit će odgođeno. 

>>Bura u Trogiru: Urušilo se stablo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije