Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Isus je govorio da je kraljevstvo nebesko blizu, a Plenković kaže da je ono u Hrvatsku već stiglo

Ljudi su sposobni povjerovati u svašta, pa i u poštenje hrvatske države, politike i HDZ-a

Komentari 2

AR
anica.rendulic
21:19 08.05.2017.

Sta reci na ovako jednog vizionera, profeta moglo bi se reci cak i hrabrog heroja, koji se pobrinuo da svaki, ali stvarno svaki gradzanin Republik Hrvatske bude sretan i zadovolnan. To moze stvarno netko tko misli da granici sa Bogom - neee gospodine Seks?

VL
OB
ObrenM
22:24 08.05.2017.

Povijest se ponavlja.Tko se smio usprotiviti Sanaderu-do njegovog pada?Tko se je suprostavio Milanovicu za njegove autokratske vladavine?Ista stvar ce se ponoviti i sa Plenkovicem.Sada sami klimoglavci i u njegovoj stranci,koji vide silne nepravilnosti pod vodstvom Plenkovica ali se ne usude iskazati od straha svoje misljenje do njegovog odlaska.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.