Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABRANA IZLASKA

Istrčao cijeli maraton sa svog balkona: 'Utrku' posvetio medicinskom osoblju

Elisha Nochomovitz
Foto: Facebook
1/2
24.03.2020.
u 09:46

Nochomovitz je 15. ožujka trebao trčati maraton u Barceloni, no on je, kao i većina drugih događanja, otkazan

Jednog Francuza naredba njegove vlade da ostane u zatvorenom prostoru nije spriječila da se bavi svojim omiljenim hobijem – trčanjem. No on propisanu mjeru nije prekršio, nego je na svom balkonu dugom 7 metara otrčao puni maraton od više od 40 kilometara.

Elisha Nochomovitz, 32-godišnjak iz Balme maraton na balkonu otrčao je za 6 sati i 48 minuta te je oborio osobni rekord.

"Jedino mi je zadovoljstvo trčanje, bez obzira na vrijeme", rekao je za CNN. Ukupno je otrčao 36 maratona, no tvrdi kako mu je ovaj bio najzahtjevniji. Otrčao je oko 3.000 krugova po balkonu i cijelo je vrijeme održavao istu brzinu.

Nochomovitz je 15. ožujka trebao trčati maraton u Barceloni, no on je, kao i većina drugih događanja, otkazan.

Svoj je balkonski maraton posvetio medicinskom osoblju za koje smatra da “radi izvanredan posao” za vrijeme pandemije koronavirusa.

VIDEO Mitovi o koronavirusu

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
Zooltan
08:48 25.03.2020.

Mogao je u istu svrhu popiti bezalkoholno pivo jedno ili dva svejedno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije