Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sklonište
Povratak na članak

Istražuju zlostavljaju li se psi

Direktor Đuro Bugarin demantira optužbe o mučenju i ubijanju četveronožaca puškom te zakapanju lešina u “sumnjivim rupama”.

Komentari 1

KF
kfilipcu
20:15 15.03.2010.

Ovo je prestrašno, naravno ako je istina. Moji kućni ljubimci su već godinama pacijenti Vet.ambulante Kutina, i ne mogu da ne iskoristim i ovaj put da ih pohvalim za njihov trud, razumijevanje i posvećenom vremenu. Dr. Slivar Željko, je mojj \"izabrani liječnik\" za moje kućne ljubimce, koji se prema svakoj mojoj životinji odnosi kao da je najljepša na svijetu, iako i ostali njegovi kolege su vrhunski liječnici, ali najviše mi se sviđa kod njih što svakom kućnom ljubimcu pristupaju sa razumjevanjem i urednošću. Kada sam prošle godine morala dati uspavati jednu micu nakon 14 godina zajedničkog života, zato što je bila jako bolesna, samo čovijek koji poznaje i ljude i životinje može biti tako pažljiv. Još jednom svaka pohvala!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.