Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pala iz vip lože

Istražuje se tko je kriv za pad na koncertu 2Cellosa

2cellos (1)
Anto Magzan/PIXSELL
21.08.2012.
u 14:19

Konstrukcija na kojoj je bila loža dignuta je na visinu od tri metra ispred kafića Ćakula u vlasništvu Fani Horvat. Zbog nečijeg propusta nije postavljena zaštitna ograda

Državno odvjetništvo od policije je zatražilo istragu zbog teških tjelesnih ozljeda koje je na koncertu 2Cellos na splitskoj rivi dobila Dubravka Koprčina Stipišić koja je pala s tribine visoke tri metra na kojoj je bila VIP loža. Puknuo joj je jedan kralježak i ima potres mozga. Visoka konstrukcija bez zaštitne ograde postavljena je pred kafićem Ćakula u vlasništvu Fani Horvat.

Koncert je održan u sklopu Dana Dioklecijana čiji je organizator Turistička zajednica Splita, međutim oni tvrde da su samo sponzori koncerta koji je organizirala Hrvatska glazbena unija Split. Usto, za konstrukciju na rivi treba i dozvola od Grada Splita koju, izgleda, Saša Horvat, Fanin brat i voditelj Ćakule, nije ni zatražio.

U svakom slučaju, netko je napravio propust zbog kojeg bi mogao kazneno odgovarati zbog općeopasne radnje.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
14:52 21.08.2012.

stolica je kriva. samo da podsjetim da se na stolici sjedi a ne stoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije