Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoće li se odazvati?
Povratak na članak

Istražno povjerenstvo kao prvog svjedoka 3. studenog poziva Ivicu Todorića

Predsjednik povjerenstva, SDP-ov Orsat Miljenić zato je i javno uputio poziv Todoriću da se odazove njihovu pozivu za svjedočenje.

Komentari 10

BR
Brandfackel2
17:37 12.10.2017.

Bilo bi dobro da se osigura dovoljna količina vune i igala za ovo povjerenstvo kako bi drugovi za vrijeme zasjedanja mogli štrikati šalove i kape za zimu. To bi bila jedina korist od ovoga obiteljsko-partijskoga sijela gdje je potpuno svejednodno hoće li Todorić ispitivati Miljanića ili Miljanić Todorića jer su svi dio iste kleptomanske hobotnice... Komunističke propalice!

VL
MO
Modrulj
17:20 12.10.2017.

Maras se svim silama zalagao da uđe u povjerenstvo,pa i njega treba uzeti u obzir kao muljatora bez premca.

VL
NV
NV
19:35 12.10.2017.

Naravno da će doć. Ali to je glupost i nameštaljka. Prvo treba zvati sve a njega ostavit za kraj. I šta radi DORH. Srbski glumac Gutović(Šojić) kaže: kad hoćeš nešto da smuljaš formiraš komisiju! E to je ovo povjereništvo.

VL
BE
BeroII
21:22 12.10.2017.

ovi tzv. "novinari" stvarno dokazuju ili svoje neznanje ili svoju "zloću". Kao prvo, kada i gdje je to "povjerenstvo" zasjedalo pa da bi moglo uputiti poziv Todoriću ? ? ? Još nigdje i nikada. Kao prvo, ovaj tzv. poziv nije uputilo povjerenstvo nego drug orsat osobno. Možda ga je pozvao na kavu da se dogovore što jednog dana smije pričati a što ne. Osim toga, taman da su i uputili poziv, od kada je to službeni postupak pozivanja, bilo optuženika bilo svjedoka ? ? ? Na koji bi način dru mogao dokazati kako je Todorić taj "poziv i zaprimio ? Bitno je drugu od toga raditi kazalište i da se "vrti" po medijima, kako ih se ne bi zaboravilo. A njih se stvarno ne može zaboraviti, i to po ničemu dobrom.

VL
DU
Deleted user
19:37 12.10.2017.

Povjerenstvo je cista glupost povjerenstvo za psenicnu aferu treceoptuzena u aferi vodi financije krsticevicu itd

VL
Avatar Romano37
Romano37
21:01 15.10.2017.

Osnovano je Istražno povjerenstvo, koje će se u društvenoj igri nadmetati s DORH-om u sapunici Agrokor. Savjetovao bih vlastodršcima, da se svi potencijalni okrivljenici promptno proglase bolesnima od sinkope, kako bi se po brzo okončanoj sagi Agrokor, vladini dužnosnici, konačnoo počeli baviti državničkim poslovima za boljitak naše osiromašene domovine.

VL
DH
dalibor.hren
17:03 12.10.2017.

Raspišite tjeralicu, čovjek je u Engleskoj...

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
17:28 12.10.2017.

Gradjani moraju natjerati ovu zlocinacku organizaciju da se bavi svojim poslom u Parlamentu, siromastvom u zemlji, nakaradnim obrazovanjem, zdravstvom, socijalnim amortizerima gradjana, i svim ostalim problematikama sto muce narod. Ovima se narod davi u njihovim govnima do guse, sto su izasrali od 90-ih naovamo, unakazili zemlju narodu, sve rasprodali, pokrali, i ostavili na stotine tisuca familija na ulici. I sada umijesto da ciste ta svoja govna i hitno stavljaju zemlju na mjesto, posto im se pola naroda iselilo iz zemlje, oni mastaju kako da uniste i ta poduzeca u zemlji? ima li vecih razbojnika na planeti? Mars na posao stoko, nije to vas posao, privatnim kompanijama se bave privatni odvjetnici, a ne drzava. Ne placa vas narod zato, nego da se bavite problematikama gradjana sto vam krepaju od gladi. Sto imate vi sa tudjim privatnim vlasnistvom? Pljackate gradjane i vrsite istrijebljenje vlastitoga naroda u zemlji kao kakvi teroristi po dzunglama , vi ste cak gori od njih. Gradjani moraju podici optuznicu protiv ovih bandita, sa sva zlodjela sto ucinili narodu, od 90-ih do danas. I to pod hitno.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
17:11 12.10.2017.

Todoric se ne smije muljati u govnima tih mafijasa sto su rasprodali citavo nacionalno bogatstvo okupatorima nase zemlje i sto mastaju da zabiju poslijednji cavao u lijes prehrambenoj industriji u nasoj drzavi, jedino sto nam je ostalo u zemlji.Todoric mora isti cas krenuti u kontraatak , odmah im zaprditi tuzbu sa internacionalnim odvjetnicima, prije nego ga namame u zatvor oni u svojoj prcijetini beznadja i bezakonja gdje su svi krimosi na slobodi, a pola neduznoga svijeta u przunu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.