Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera Villa Harmony
Povratak na članak

Istražni zatvor za troje privedenih, Sikirica nije u Hrvatskoj

Na splitskim Bilicama tako su završili načelnik sektora Ministarstva graditeljstva za pravne poslove Josip Bienenfeld, bivši inspektor u tom ministarstvu Željko Korica, te Borislav Bašić

Komentari 3

ES
express.split
08:51 18.04.2019.

Split je preizgrađen,ako se uzme cijena gradnje i prodajna cijena riječ je o milijardama,sve su kuće sa kakvim takvim dozvolama,a cijena zna se?Na kraju velika akcija a prvoosumnjičeni nije u zemlji,a policija i pravosuđe iznenađeni?

VL
DU
Deleted user
10:25 18.04.2019.

Jesenti milu bigulicu, kaj to čitam?! Bienenfeld Joža dao se korumpirati za 660 eura?! Mili Bože, pa toga nema ni u Tunguziji. Gdje su tomu Joži, osjećaj časti i ponosa (o poštenju nekom drugom prilikom)?

VL
JU
juma
09:11 18.04.2019.

Uzeti 660 eura za legalizaciju zgrade koja vrijedi barem 6.6 milijuna eura? Pa tu se uzima barem 1% vrijednosti nekretnine. Ovo su totalni amateri i kokosari koji ruse cijene na trzistu korupcijskih usluga i uopce ne sumnjam kako su prijavljeni od onih kojima ovim dumping cijenama rade nelojalnu konkurenciju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.