Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U istražnom zatvoru
Povratak na članak

Pred petero maloljetne djece suprugu hvatao za vrat, prignječio joj ruku i vrijeđao ju

Protivno odredbama Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, on je u prisutnosti petero zajedničke maloljetne djece verbalno i fizički napadao svoju suprugu, čime ju je dovodio u ponižavajući položaj i prouzročio povredu dostojanstva.

Komentari 1

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
21:00 13.08.2020.

Zasto je toliko dugo trebalo cekati na reakciju sustava? Treba pomoci i njemu i njoj, a ne tjerati ih na sud. Sad je trenutak da se predsjednik umijesa i svojim autoritetom i eventualno pokroviteljstvom spasi bar to petoro djece, a mozda i obitelj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.