Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Istraživanje HUP-a potvrđuje raskorak politike i života

Izbori bi mogli oboriti apstinencijske rekorde ili razočarati vodeće

Komentari 5

CI
cicibela
12:20 17.06.2015.

Istina je da građane prvo zanima egzistencija, a ne ideološka prepucavanja. Ali, kvaka je u tome što na političkom terenu imamo 2 momčadi: novi kriminalci i stari yugoudbaški kriminalci. Oni imaju samo jednu temu: kako sakriti opljačkano i nastaviti pljačkati, i kako sakriti zločine iz prošlosti svojih očeva. Nisu oni u politički ring ušli da bi štitili nacionalne interese, nego svoje vlastite. To je, nakon 25 godina rastakanja Hrvatske, valjda svima jasno.

VL
Avatar Grobar_Baranja
Grobar_Baranja
13:29 17.06.2015.

Kokošinda nam prilikom svog hodočašća u memorijalni centar Jasenovac nije (na fotki) morala gujcu okrenut.

VL
Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
12:21 17.06.2015.

Istraživanje HUP-a potvrđuje raskorak između balkanskog štovateljstva thompsonove muzike, svastičarenja i šotoraštva i života u Europi gdje su takve pojave neprimjerene i podvržene kazni umjesto divljenju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.