Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički izbori

Istraživanje: Grabar-Kitarović i Milanović vode, a treći je - Miroslav Škoro

Miroslav Škoro
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
21.05.2019.
u 23:18

Miroslav Škoro bi mogao biti kandidat stranaka desno-konzervativnog političkog spektra. Za njega najviše glasuju birači Neovisnih za Hrvatsku, Hrasta, Mosta i tek 7 posto HDZ-ovih

Kolinda Grabar-Kitarović vodi u istraživanju o potencijalnim predsjedničkim kandidatima HRejting. Iako je pala u odnosu na travanj, s 34,7 posto i dalje je gotovo dvostruko jača od bivšeg premijera Zorana Milanovića, koji ima 18,5 posto podrške ispitanika te neznatno raste, navodi HRT.

Popularni pjevač Miroslav Škoro prvi je put u ovom istraživanju, a već je treći, s 9,4 posto potpore. Istisnuo je Daliju Orešković koja je najviše pala u odnosu na prošli mjesec te ima 6,7 posto potpore.

Najviše je pak porastao čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić koji ima 6 posto.

Miroslav Škoro bi mogao biti kandidat stranaka desno-konzervativnog političkog spektra. Za njega najviše glasuju birači Neovisnih za Hrvatsku, Hrasta, Mosta i tek 7 posto HDZ-ovih.

Komentara 47

JO
jocoudriga
04:55 22.05.2019.

Škoro, imaš 4 bajpasa na srcu...to života što ti je ostalo proživi u miru i daleko od gomile.Politika ti zdravlje može samo više upropastiti a nikakako te učiniti zdravijim.

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
03:11 22.05.2019.

Skoro ce gasati za Kolindu i to je To. Moj prijatelj!

PR
prigorka
00:18 22.05.2019.

to mogu budalama tumaciti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije