Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČKA SCENA U 2023.

Istražili smo: Prijevremenih izbora neće biti, SDP okuplja oporbenu šestorku za borbu za vlast

oporba
Patrik Macek/PIXSELL
03.01.2023.
u 14:25

Šira koalicija je na stolu i sve će više postajati realnost. Određeni format suradnje već imamo u Saboru i on jako dobro funkcionira. Naša su vrata otvorena svima koji dijele naše vrijednosti - kaže izvor iz vrha SDP-a i dodaje kako sve više sumnja da su moguća dva bloka od centra nalijevo te procjenuje da svi oni koji neće biti dio većeg saveza neće biti nigdje i da će time “sami sebi pucati u nogu”

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar | spremno zidam |
| spremno zidam |
14:51 03.01.2023.

SDP je mrtav, umro, gecrkt, nada, niente... Pomirite se s time. To podržavaju još samo potomci (nakot) komunipartizanskih krvoloka. U izbrni zakon hitno unijeti 2 odredbe: zabrana prijeizbornih koalicija i zabrana sudjelovanja manjinaca kao presudnih glasova u formiranju parlamentarne većinee i posljedično - Vlade.

AF
afer
14:47 03.01.2023.

Fotografija vrijedi više od sto riječi. Ekipa snova!

Avatar Keep_calm
Keep_calm
15:14 03.01.2023.

Ekipa koja ulijeva nadu...da ih više nikad nećemo morati gledati, a kamoli slušati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?