Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Silovanje stolcem
Povratak na članak

Istragu o pokušaju silovanja usporili su roditelji?

Nakon svega su u dobrim odnosima i to je najvažnije. Oni će se zajedno družiti i, vjerujem, školovati dalje, rekao je jedan od roditelja.

Komentari 16

HE
HermionaGranger
21:32 08.12.2011.

Da covjek ne povjeruje.....koje izjave. I jednih i drugih. Zlostavljani decko - zao mi je sto imas roditelje koji se nisu zauzeli za tebe. Zlostavljaci - vidi se zasto ste ispali takvi...

VL
AL
alapača
21:35 08.12.2011.

karlovačkoj policiji treba oduzeti istragu, roditelje zlostavljanog poslat na psihijatrijsko promatranje, ravnatelja škole otpustiti. i to je to.

VL
IV
ivor
21:49 08.12.2011.

Izgleda da je od svega ispalo pravo bratstvo i jedinstvo! Svi se ljube, grle i bodu nogama od stolaca. Idila. Kad imaš veze i vezice ne odgovaraš za ništa. Djeca će se i dalje družiti i voljeti kao i inače.če. Bravo dragi roditelji, vaša djeca imaju sve predispozicije da postanu punokrvni kriminalci i to vrlo brzo. A ove inspekcije... učinjene su sve potrebne mjere ali zamjeramo što se incident dogodio?!

VL
HE
HermionaGranger
21:52 08.12.2011.

Slažem se alapačo. Ali tko će sve to napraviti? :( ako su ovakve, blago rečeno, mlake reakcije na zlostavljanje čovjeka, kakve bi tek bile da su zlostavljali neku životinjicu ( to često znaju raditi upravo ti iz raznih tehničkih, drvodjeljskih i sličnih škola) ? O tome ne bi ni progovorili....uffff, ne mogu opisati kakvo gađenje osjećam prema sudionicima ovog događaja, izuzev zlostavljanog dječaka.

VL
MI
Milkica
22:02 08.12.2011.

Klinci su super frendovi pa su se rukovali. Kazniti sve redom, i tog ravnatelja koji pokušava umanjiti težinu situacije. Bilo bi zgodno da se tako netk \"našali\" s njegovom djecom. Gdje su sad centri za socijalnu skrb? Ah, da, babe moraju kiseliti zelje pa se ne stignu baviti djecom.

VL
FI
fila
22:24 08.12.2011.

Socijalne službe odmah sepokrenite...ovi roditelji ,policija,škola ,ravnatelj nemaju veze s mozgom

VL
Avatar patkovic
patkovic
22:43 08.12.2011.

klince treba dobro opomenuti a novinare koji su to pustili kazniti

VL
Avatar sofist
sofist
22:46 08.12.2011.

Ovo me podsjeća na onu poznatu \"pravnu stečevinu\" gospićkog suda: prst u anus = rukovanje Sigurno je u zataškavanje upetljan umirovljeni pandur. Moguće da je jegov zlato čulo od oca priče o očevim uspjesima s \"vaspitnom palicom\", pa bi im palicom\", pa bi i mlada \"junačina\" očevim stopama.

VL
DJ
djakputnik
22:48 08.12.2011.

Svako drugo ili treće sranje koje se događa u Hrvatskoj, događa se u Karlovcu. Mislim da su se stekli uvjeti da Vlada u Karlovac uvede prinudnu upravu i policijski sat.

VL
MP
mparac3
23:22 08.12.2011.

Jucer su svi mediji pisali o silovanju, a nikakovog silovanja definitivno bilo nije.... Danas svi mediji pisu o pokusaju silovanja, a niti toga najvjerojatnije bilo nije - jer su isti prijatelji bili, i ostali.... Nu mediji su mediji, a znamo kakovi oni u Hrvatskoj jesu.....

VL
EX
excell
00:29 09.12.2011.

ne brini sine ,tata će sve to srediti ..ipak si ti sin policajca

VL
Avatar billybull
billybull
05:04 09.12.2011.

ma zavrsilo bu kao i u gospicu...sudac bu guranje noge od stolca u anus okarakterizirao rukovanjem....

VL
ME
metak123
08:51 09.12.2011.

Treba objaviti imena i slike silovatelja, pa neka oni malo hodaju gradom u strahu za svoj chmar. Bolesnici, treba ih zatvorit u ustanovu na liječenje. A jadni su i svi ovi koji pokušavaju umanjiti težinu situacije. Treba pratiti slučaj i kazniti sve one koji pomognu tatici bivšem policajcu u zataškavanju i otežavanju istrage. Dosta je bilo nepravde i toga da razni bolesnici i vezisti uspijevaju u ovom životu, a ne ostali koji su vrijedni i samo rade i šute.

VL
TO
tonc
14:27 09.12.2011.

Treba sve te novinare skupiti sada pred božić i novu....u red i neka napuhavaju balone za jelke i slavice svima kojima je to potrebno. Da se dobro ispušu a ne da napuhavajem svih ispisanih događanja po dnevnim tiskovinama dramatiziraju ii posredno uništavaju dostojanstvo i krivih i nedužnih po svom nahođenju. To se naročito odnosi na copy - pasta novinarske veličine koji niti ne provjeravaju šta pišu i koliko ima uopće osnove za neke prepise. I HND bi se trebalo sa takvima pozabaviti a ne da na kraju eventualnom jednorečeničnom isprikom ili u tri rijeći isprike opravdavaju sve šta izazovu negativno. A možda se u skoroj budučnosti dogodi da i netko zatrudni od obične dječje zajeb....cije. Mislim da bi se takve noge od stolica daleko odgojnije upotrijebile za one koji nanesu štetu obiteljima ili \"opisanima\" .....neopravdano.

VL
TO
tonc
14:39 09.12.2011.

@@@@ Ovaj krvožedni sustav u zemlji, bilo informativni ili javno konzumirajući je več postao zabrinjavajući.

VL
ŠU
šumaherr
09:48 11.12.2011.

Učenici te škole su prije 15-ak godina u đačkom domu u Karlovcu na isti način (nije bila noga stola nego držalica metle) ubili kolegu. Djelatnici škole koji ovaj posljednji slučaj umanjuju i govore da je PRENAPUHAN (!!!) su tradili i tada. Mislio sam da se kod nas ništa ne radi preventivno nego tek kada netko umre. Ali sad vidim da se i nakon toga ništa ne radi. Jedno ili dvoje mrtvih, tko broji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.