Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udarci u postaji

Istraga u policiji – Mladića su pretukli vezanog za stolac

'24.04.2013., Zupanja - Obitelj u nedjelju preminulog djecaka Marka Azapovica zali se kako je on prije mjesec dana za vrijeme ispitivanja u policiji pretucen te smatraju da je Markova smrt posljedica
'Goran Ferbezar/PIXSELL'
29.04.2013.
u 21:17

Marko Azapović pretučen je u policiji te je zadobio hematome. Nakon mjesec dana umro je u svojoj sobi prije nedjeljnog ručka

U Općoj bolnici Vukovar obavljena je obdukcija tijela Marka Azapovića (18) iz Županje koji je preminuo, kako se nagađa, od posljedica premlaćivanja u PP Županja. Podsjećamo da su roditelji nakon iznenadne smrti sina u njegovoj sobi pronašli liječnički nalaz u kojem piše da se Marko javio u Hitnu i da je liječniku rekao da je pretučen u policiji. Uočljivi su bili hematomi na vratu, jedan manji na koljenu, bila su mu natučena dva rebra i natečen vrat.

Zgranuti Azapovićevom smrću, Županjci ističu da je prema jednoj od priča koje kruže mladić bio vezan za stolac, a da su ga policajci, uz ostalo, šamarali i tjerali da radi sklekove. Da županjski policajci znaju imati težu ruku, govori i primjer otprije nekoliko godina. Pri istrazi o ubojstvu privođeni su sumnjivci koje su službenici nasilnim metodama pokušavali natjerati da progovore. Poslije se ispostavilo da je sve to bilo uzalud i da su ubojice došli s druge strane rijeke Save.

Mještani Županje kažu da se vrlo lako može otkriti tko je odgovoran ako je Azapović doista umro od posljedica policijskog batinanja. Naime, nekoliko se policajaca već neko vrijeme ponaša kao da su šerifi.

Prošli petak u županjsku policijsku postaju došla je unutarnja kontrola koja je obavila razgovore s više osoba. Posebno je sumnjiv odmak od mjesec dana od dana privođenja do trenutka smrti. Policija nema ništa s tragičnim događajem, rekao je naš izvor iz policije koji poznaje cijeli slučaj. O istrazi je gotovo nemoguće dobiti bilo kakve službene informacije pa ni one o nalazima obdukcije.

>> Istražuju smrt mladića čiji roditelji tvrde da ga je pretukla policija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije