Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVEDENA POLICIJSKA AKCIJA
Povratak na članak

Istraga o kupnji nekretnina: Arapima otkazuju boravak u BiH zbog kršenja migracijskih propisa

Prema izvješću agencije Birn, koja se poziva na informacije iz Službe za poslove sa strancima, SIP-a i porezne uprave FBiH, utvrđeno je kako je manji broj njih prekršio migracijske propise glede duljine boravka izvan BiH tijekom odobrenog boravka.

Komentari 10

ST
Startrack
10:19 28.02.2017.

Jeli iko skuzio sto svaki arap svjeta od Kuvajtskog milijunasa do teroriste zeli u Europu? Ima zemlje u Kazhstanu kolko god hoce. A i u Tanzaniji.

VL
CE
centirion
11:06 28.02.2017.

Bio sam brodom u Saudiskoj Arabiji gradu Jeda ! Postavili su naoružanog policajca automatskom puškom na rivu,da pazi da niko od nas "infidel" -prljavi Kršćana pomoraca ne stane na njihovu svetu zemlju! Dok su im naši kontejneri sasvim dobrodošli! A ovdje po Evropi bi uvodili svoja pravila! Toliko o njima!

VL
Avatar sidhara
sidhara
10:52 28.02.2017.

Tu otimaju nekretnine i sire svoju kulturu u srcu Europe, a u njihovim zemljama dobijes batine ako stavis kriz oko vrata.

VL
SA
Shariel Aron
10:43 28.02.2017.

Konačno da su nešto poduzeli i počeli ih vraćati kući.

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
13:02 28.02.2017.

Demokracija, ljudska prava i politicka korektnost su omca oko vrata zapadne civilizacije. Pokupovali su "pola Bosne" i financirali gradnju stotine dzamija, a ni jedno radno mjesto nisu otvorili. Te njihove "tvrtke" su farsa, ne bave se nikakvom djelatnoscu osim kupovanja nekretnina, ne ostvaruju nikakav profit pa ne placaju nikakve poreze. Paraziti delux, u svakom pogledu.

VL
DU
Deleted user
11:29 28.02.2017.

Valjda zbog "kršenja imigracijskih propisa" - postoji razlika između pojmova migracija i imigracija...

VL
Avatar Ohjooj
Ohjooj
12:01 28.02.2017.

navuklo se tog smeća u BIH.. fuj

VL
Avatar southman
southman
10:50 28.02.2017.

To su samo oni koji nisu " platili " ostanak u BiH....arapi koji tamo grade po cijele gradove bez problema dobivaju sve potrebne papire...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.