Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turistički lider Hrvatske

Istra se razvija i raste i dobro se živi, ali IDS je u recesiji: 'Stranka mora proći kroz čistilište'

13.02.2022.
u 06:59

Turistički lider Hrvatske, s vrhunskim agroturizmom te sjajnim vinarstvom i maslinarstvom, nema problema s nezaposlenošću i razvija IT industriju, ali ima s lutanjem u urbanizmu i odumiranjem industrije.

Komentara 10

DU
Deleted user
08:08 13.02.2022.

Niste napisali koliko je Hrvatska i njeni graďani kroz ulaganje u njihov razvoj turizma doprinjela danaßnjem dobrom životu i napredku u Istri. Stara izreka kaže da je prvi milion naj teže smoći a ostali dođu daleko lakše. I umjesto daonijesto daoni danas pomažu Slavoniju i Baranj u , oni se svaďaju oko plijena i rade protiv Hrvatske.

TO
tolitol
09:09 13.02.2022.

Ima li nešto o Uljaniku i IDS-ovoj ulozi u tom slučaju?

Avatar DEVIN
DEVIN
08:47 13.02.2022.

"Istra se razvija i raste i dobro se živi, ",,,,,,i to je istina. ALI, pitanje je da li bi to bilo tako da u neposrednoj blizini nisu; Slovenija u kojoj su plače i mirovine solidno veče nego u Hrvatskoj, Furlanija-Julijska Krajina sa Trstom sa kudikamo većim plačama i mirovina i Austrija na sat, sat i pol vožnje, i naravno da Istra nije na moru.. I uz svu neupitnu marljivost, štedljivost i racionalnost Istrijana, ALI sa IDS-om, istarskom kopijom prije svega HDZ-a, pa SDP-a i onog HNS-a (ako to još postoji).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?