Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza na vrhuncu
Povratak na članak

Puigdemont u pismu zaprijetio Rajoyu: Španjolska Vlada ukida autonomiju Katalonije

Katalonski premijer Carles Puigdemont je danas kazao da "suspenzija proglašenja neovisnosti ostaje na snazi".

Komentari 3

GU
General_U
13:16 19.10.2017.

živila neovisna katalonija !!!!!

VL
GO
goran2hr
08:51 20.10.2017.

Onaj tko želi nezavisnost svoje države, treba biti nacionalista i suverenista. A taj Puigdemont je eurofil?! Znači smutljivac sa tko zna kakvim motivima. Bilo bi dobro da ga Španjolci strpaju u zatvor.

VL
DH
dalibor.hren
05:01 20.10.2017.

Odluka o neovisnosti je pravo svakog naroda! Mislim da se španjolska vlada ponaša isto kao i ona Francova. Hrvatska je, na žalost, svoju noevisnost morala izboriti oružjem. Bojim se da isti scenarij čeka i Katalonce, ili će i dalje živjeti pognutih glava, u neželjenoj zajednici, ili će se postaviti odlučno i čvrsto u realizaciji volje svojeg naroda!? Zato, Katalonci, glave gore i u boj za neovisnost!!! Živjela neovisna Katalonija!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.