Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARADOKS
Povratak na članak

Isti grad koji je izumio plastične slamke, sada ih je odlučio zabraniti

Poslodavci muku muče s pronalaskom zamjene za ovaj, prema svemu sudeći, neizostavan predmet.

Komentari 5

MM
Marko_M
10:03 02.07.2019.

Isti grad je izumio i sidu...pa hoce i to zabraniti...

VL
T1
t111
09:25 02.07.2019.

Metalne i silikonske slamke su alternativa. Vec ih imam u svom domu, tako da znam da su dobro rjesenje.

VL
MA
Markos
09:28 02.07.2019.

"Muće muku za zamjenu plastićnih slamki" ...Draga gospodo ne treba mućiti muku. Utipkaš na Google "environment friendly straws" I pred oćima će vam se dogodti prava eksplozija eco friendly slamki za par centi po komadu. Dogodit će vam se katarzaa i razsvetljenje ugledavši Isusa i sve bogove. Prave se budale - samo je u tome stvar.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:36 02.07.2019.

jedina riječ koju iz cijelog teksta valja zapamtiti je 'skuplje'. otkako su kinezi zabranili uvoz stare plastike, zapad se guši u svom smeću. pitajte japance kako im je, kanađane, amere, australce...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.