Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Istarski župan Ivan Jakovčić na sastanku Skupštine Euro-Mediterana

ivan jakovcic
Marko Prpić/VLM/PIXELL
21.01.2010.
u 18:39

Cilj Skupštine Euro-Mediterana je jačanje suradnje između lokalnih i regionalnih vlasti u mediteranskim zemljama uključivanjem u konkretne projekte.

Župan Istarske županije Ivan Jakovčić boravio je jučer i danas u Barceloni kao izaslanik Hrvatske zajednice županija na prvom sastanku Regionalne i Lokalne Skupštine Euro-Mediterana (ARLEM ), priopćeno je iz ureda župana.

Na inauguracijskom sastanku regionalne i lokalne Skupštine Euro-Mediterana koja se održala u Palači Pedralbes, sjedištu Unije za Mediteran, a na poziv Jose Montilla, predsjednika vlade Katalonije, sudjelovalo je 70-ak predstavnika lokalne i regionalne vlasti iz 30 zemalja partnera u Uniji za Mediteran.

Cilj ARLEM-a je jačanje suradnje između lokalnih i regionalnih vlasti u mediteranskim zemljama uključivanjem lokalne i regionalne vlasti u konkretne projekte. Ubuduće će olakšati uspostavu kontakata i razmjenu iskustava praksi između gradova i regija, s ciljem da bude i savjetodavno tijelo nove vlade Unije za Mediteran.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:34 21.01.2010.

Kad ovaj tartuf ili istarski jarčić ili istarsko govedo ide zastupati Hrvatske interese, onda ovakav članak doista spada u rubriku crne kronike. Crnje ne može, ako Hrvatska nije u stanju pronaći istinskog i poštenog čovjeka i poslati ga na međunarodni susret.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije