Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Istaknuti se ili uklopiti? Strateški pozicioniraj svoj liderski stil!

18. lipnja 2021. u 11:03 574 prikaza

Razvoj i pozicioniranje uspješnog vođe zahtijeva istodobno sličnosti i razlike s istaknutim pojedincima na vrhu. Sličnost i slaganje s kolegama obično generira legitimitet, dok autentičnost osigurava prepoznatljivost lidera i izdvajanje iz mase. 

U sklopu ciklusa predavanja „Expert Corner“ 24. lipnja u 15.00 sati očekuje vas novo predavanje na temu liderstva „Leadership style: similarity vs. distinctiveness”. Predavanje će voditi Christian Linder, profesor strategije i liderstva na ESCP Europe i gostujući predavač COTRUGLI Business School. Profesor Linder detaljnije će objasniti kako ova dva pojma mogu utjecati na karijeru ambicioznih lidera i kako se strateški pozicionirati kada planirate dosegnuti sam vrh menadžmenta. Više informacija o predavanju kao i link za prijavu možete pronaći ovdje.

Jednako važno, da biste bili uspješan lider koji je potpuno spreman odgovoriti na izazove poslovnog svijeta potrebno je posjedovati odgovarajuće znanje i biti okružen pravim ljudima. MBA program, koji je vodeći standard poslovne edukacije širom svijeta, pravi je akcelerator karijere i osobnog razvoja. Pri odabiru MBA programa važno je biti upoznat s temama predavanja, no još je važnije znati tko će ih predavati. Predavači na COTRUGLI Business School pažljivo su odabrani svjetski stručnjaci s bogatim akademskim i konzultantskim iskustvom, a njihov širok spektar interesa i pristupa daju COTRUGLIJU jedinstvenu dubinu. Stoga, ne propustite priliku upoznati ih!

O predavaču:

Christian Linder je stručnjak iz područja strategije i vođenja, međunarodnog menadžmenta, poduzetništva i inovacija, upravljanja ljudskim resursima i organizacijskog ponašanja. Kao voditelj istraživanja na Institute for Employment Research (IAB) njemačke Savezne agencije za zapošljavanje, bio je zadužen za nekoliko projekata vezanih za upravljanje promjenama i menadžment. Christian je predavao i provodio istraživanja na više međunarodnih institucija kao što su CEIBS China Europe International Business School, Univerzitet Ateneo de Manila, Southwestern University of Finance and Economics (Chengdu, China) i Sveučilištu u Ljubljani. Prije angažmana u akademskim krugovima, radio je kao IT konzultant.

Zainteresirani za E/MBA programe na COTRUGLIJU mogu uštedjeti 30% školarine. Upisna pogodnost može se ostvariti do kraja lipnja. Saznajte više!

Osobna iskaznica
nova generacija elektroničkih OI
Nove osobne od 2. kolovoza. Što se mijenja, koja je cijena i tko zasad ne mora podnositi zahtjev
Dacia Sandero Stepway
ROBUSTAN I SVESTRAN
Avanturistički duh plus dobar roštilj jednako dan za pamćenje