Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOST U ŠVEDSKOJ
Povratak na članak

Istaknuli se strategijom preporuka umjesto mjera prisile, a sada po prvi puta uvode COVID propusnice

Iako u Švedskoj sada ima malo novozaraženih, za razliku od brojnih europskih zemalja, ta "zemlja nije izolirana od ostatka svijeta", naglasila je ministrica zdravlja Lena Hallengren

Komentari 3

DU
Deleted user
21:58 17.11.2021.

opet krivo informirate. Istaknuli se strategijom preporuka umjesto mjera prisile, a sada po prvi puta uvode (preporuke!!!) (za) COVID propusnice - eto kad se i kod njih politika hoće petljati gdje joj nije mjesto. ali ljudi žive normalno, bez brnjica, druže se i uživaju u suncu kad ga ima.

VL
DU
Deleted user
21:39 17.11.2021.

Valjda i oni moraju nešto, pritisci su preveliki. Da ne bi bili u nemilosti kao prošle godine. Ali, ja pročitah za te propusnice kod njih samo za događaje u zatvorenim prostorima sa više od 100 ljudi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.