Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dar za poželjeti

Ispričnica postala hit: Evo zašto joj je gradonačelnik pomogao da ne ide u školu!

Ispričnica za školu
Foto: Twitter
1/3
14.02.2014.
u 08:44

Učenici iz kanadske Ottawe gradonačelnik je napisao ispričnicu za izostanak s nastave, a s obzirom da joj je bio i rođendan u ispričnici je imao i jednu zamolbu...

Ima li boljeg rođendanskog poklona za školarca od toga da taj dan ne mora na nastavu, i to s blagoslovom gradonačelnika? Upravo to dogodilo se kanadskoj učenici Chloe kojoj je gradonačelnik Ottawe napisao ispričnicu s posebnom porukom. 

Fotografiju ispričnice gradonačelnik Jim Watson objavio je na Twitteru. 

"Molimo Vas da ispričate Chloe izostanak s nastave jer je morala nazočiti važnom sastanku u mom uredu samnom i zamjenikom gradonačelnika Steveom Desrochesom. 

S obzirom da je danas Chloe i rođendan mislim da bi bilo dobro uzeti u obzir da joj se da manje zadaće na ovaj poseban dan", stoji u ispričnici koju potpisuje gradonačelnik.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije