Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI FORUM

Ispovijest Drage Pilsela: Još osjećam miris svećenika pedofila

Forum
Tjednik Forum
22.03.2012.
u 14:38

Izrešetali smo pitanjima i suočili s istinom Milana Bandića. Zadnjih godina doživljava poraze, a Zagrepčani su sve nezadovoljni upravljanjem metropolom

U sutrašnjem broju novinar i teolog Drago Pilsel iznosi intimnu ispovijest potiskivanu godinama. Pilsel svjedoči kako je u osnovnoj salezijanskoj školi bio žrtva svećenika pedofila. Pilsel piše i zašto je priču odlučio iznijeti u javnost.

Donosimo veliku analizu 100 ključnih poteza koalicijske vlade. Uz sve obračunate olakšice na zatečeno stanje Forum je vladi dao ocjenu 2 plus. Sačuvali su kreditni rejting i smanjili proračun, ali uveli su šest novih poreza, dodatno se zadužili, pokrenuli samo jednu investiciju, bez posla su ostale tisuće ljudi. HDZ im je ostavio kaos, ali u prvih u 100 odluka bilo je ipak previše pogrešnih koraka. Analizirali smo i zašto nitko ne istražuje nalaze Državne revizije. Hrvatska je zemlja u kojoj za revizije nikoga nije briga. Ni policiju ni Bajića ne zanimaju milijunske pronevjere na fakultetima, u gradskim upravama, tvrtkama...Revizori bez ikakvih ovlasti pišu izvješća  Saboru, koja onda završe u ladicama.

Izrešetali smo pitanjima i suočili s istinom Milana Bandića. Zadnjih godina doživljava poraze, a Zagrepčani su sve nezadovoljni upravljanjem metropolom, ali Bandić ne trpi kritike i misli da je najveći. "Zagreb je najsocijalniji grad u ovom dijelu Europe. Najbolji sam i nitko me neće nadmašiti 300 godina", kaže Bandić.

Ravnateljica Ekonomskog instituta Sandra Švaljek kaže da ne vjeruje da ćemo ove godine izaći iz krize. Pročitajte i što frontmen idola Vlada Divljan kaže o domoljublju i politici, a Viktor Ivančić o medijima, Josipoviću, SDP-u i HDZ-u. Predsjednik Medveščaka Damir Gojanović uvjeren je da je jedini spas za nogomet regionalna liga s po četiri hrvatska i srpska kluba.

Slavni američki književnik za Forum govori o književnosti i svojoj velikoj strasti – promatranju ptica, zbog čega je zapravo i došao u Zagreb. Samo za Forum pišu Jasmina Popović, Goran Borković, Srećko Horvat, Goran Gerovac, Diana Glavina, Marinko Jurasić, Hrvoje Hrabak, Zorana Bajt, Igor Flak, Dražen Ćurić, Damir Petranović, Ivan Ramljak, Đelo Hadžiselimović, Aleksandar Holiga, Edi Jurković...

Ključne riječi

Komentara 22

OB
-obrisani-
14:50 22.03.2012.

Nije li ovaj lik prije oko dvije godine rekao da zauvijek napušta Hrvatsku? G. Pilsel, bilo bi lijepo da održite svoje obećanje.

KU
kukuriku
15:03 22.03.2012.

micika,...\"problem je jedino u tome : ki te pipka\"??..-:))

MI
mica1111
14:49 22.03.2012.

...o dragi Bože,pa izgleda da je postalo popularno biti žrtva pedofila i ako su to svećenici...još i bolje... ...skoro da mi je žao što i ja nisam muško...pa jel ima koji muškarac kojeg svećenik nije ganjao? ...pa ljudi moji i i mene su pipkali i pokušavali pipkati,al sve sam to zaboravila,i što to sad treba znati cijeli svijet...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije