Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Đuro Đaković

Isporučena oprema za eksploataciju plina u Međimurju

oprema đuro đaković holding
Foto: ĐĐ Holding
17.07.2015.
u 10:50

Oprema je proizvedena u Đakovićevoj Proizvodnji opreme, a isporučeni su izmjenjivači, dehidracijska kolona, trofazni separator, spremnici za bunarsku i otežanu vodu te druga završna oprema

Iz Đure Đakovića jučer (četvrtak) isporučena je oprema za projekt Međimurje na izgradnji plinskog polja Vukanovec. Prema ugovoru s naručiteljem Inom, projektom je obuhvaćeno izvođenje radova, isporuka i ugradnja opreme u građevinskom, strojarsko-montažnom i elektroenergetskom dijelu te spajanje telekomunikacija i računalne infrastrukture na objektu plinskog polja po principu "ključ u ruke".

Oprema je proizvedena u Đakovićevoj Proizvodnji opreme, a isporučeni su izmjenjivači, dehidracijska kolona, trofazni separator, spremnici za bunarsku i otežanu vodu te druga završna oprema.

- Cilj projekta je privođenje proizvodnji dosad otkrivenih plinskih polja Vučkovec, Vukanovec i Zebanec. Izbušeno je i opremljeno nekoliko proizvodnih bušotina te je izgrađen sabirno-transportni sustav – kažu u slavonskobrodskoj tvrtki. Projekt Međimurje jedan je od značajnijih investicijskih projekata Ine, čija vrijednost prelazi 360 milijuna kuna

>> Gotovi spremnici za naftne derivate na Žitnjaku, počinje gradnja riječkog

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije