Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOTIV STRAVIČNE PUCNJAVE
Povratak na članak

Pobio ih je zbog zakašnjele najamnine? Susjedi: 'Kupio je kameru prije par dana, bio je kratkog fitilja'

Mediji navode i kako je svemu prethodila svađa između Borilovića i obitelji koja je živjela u podstanarstvu u njegovoj kući. Navodno je obitelj kasnila s plaćanjem stanarine

Komentari 6

Avatar Cantor
Cantor
09:35 13.08.2022.

Mene fascinira kako se takvi ljudi proglašavaju bolesnima. Pa ih se kao liječi. Bolestan čovjek će sebi nanositi patnju. Raditi će drugima dobro a oni će ga nemelice iskorištavati. Ovakvi nisu bolesni, barem ne psihički. Oni su duhovno „bolesni”, ustvari su sluge zla. I prema njima ne treba imati razumijevanja. Isto kao i za kleptomane i piromane.

VL
GL
glištun
09:58 13.08.2022.

Koliko ih ovakvih kratkog fitilja susrećemo svakodnevno na ulici ili čuče u našem susjedstvu.

VL
DU
Deleted user
10:25 13.08.2022.

Mogao je ići na tečaj za suzbijanje šizofrenije kao Ivošević

VL
HR
hrvoje56
10:10 13.08.2022.

Ovo nije ni prvi ni zadnji ovakav slučaj da psihički bolesnik otpušten iz bolnice načini ovakav masakr. Tu se postavlja pitanje odgovornosti i stručne kompetencije liječnika koji su ga liječili i otpustili iz bolnice? To spada u kategoriju, nesavjesnog liječenja, gdje žrtva nije pacijent nego je posljedica. Za to postoji kaznena odgovornost.

VL
PO
poluvodič
10:45 13.08.2022.

Ružno je reći, ali za nekog tko je očito pomahnitao i ima karabiner, bio je vrlo učinkovit i izgleda nije niti jednom promašio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.