Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISMIJAVANJE I PRIJETNJE
Povratak na članak

Islamski radikali poručuju: Trumpu uzalud zabrane, napadi će stići iz Amerike

'Križar Trump pretvorio se u nepromišljenog Faraona' - pišu pobornici Islamske države na Internetu

Komentari 20

BR
brojevi
19:47 30.01.2017.

Gotovo nema zemlje koja ne trpi zbog islamskog fundamentalizma. Izrael je u okruženje od sto miliona muslimana pa im ne mogu ništa jer učinkovito brane svoju zemlju od ove civilizacijske pošasti. Trump preuzima Izraelski model granične kontrole a ući na greškama europskih političara.

VL
NE
Nenadjebivi
19:49 30.01.2017.

Liberali i islamski radikali ipak imaju nešto zajedničko , i jedni i drugi mrze Trumpa .

VL
Avatar sidhara
sidhara
20:06 30.01.2017.

Ovu bolesnu ideologiju sto terorizira citav svijet treba sto prije iskorijeniti s lica Zemlje. Oni ne samo da teroriziraju krscane, nego muce i proganjaju i sve Muslimane sto nisu radikalno zadojeni kao i oni. Ta sekta je pomela sve civilzirane zemlje po Bliskom Istoku i instalirala svoje mracnjake na vlast narodu. U Siriji im nije poslo za rukom, pa sada prijete Americi i Europi banditi. Predsjednik Assad je rekao da wehabizam dolazi iz Saudijske Arabije i da to nema veze s pameti, a kamoli sa muslimanksim svijetom. To sve oni sire po svijetu, oni mastaju da instaliraju kalifat u svijetu.

VL
Avatar Bjesomar
Bjesomar
21:25 30.01.2017.

Zanimljiva koincidencija. Nisu toliko kmečali i prijetili za vrijeme Obame. Čovjek bi svašta mogao pomisliti hmmm..

VL
Avatar superhik74
superhik74
21:29 30.01.2017.

Samo neka porucuju, sada kada ih Trump opali zajedno s Putinom i Erdoganom nece ostati kamen na kamenu, morati ce svi bjezati svojim pokroviteljima u Saudijsku Arabiju, Katar i Izrael.

VL
BE
berava
19:38 30.01.2017.

Ameri i Trump ce trenutno ukinuti zabrane jer su se uplasili od ovih ko zoje ba.

VL
Avatar mason
mason
19:39 30.01.2017.

Mene je najvise strah da nam ne dodu iz Saudijske Arabije .Saudijcima je Trump otvorio vrata znog njegovog osobnog biznisa sa saudijskim kraljem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.