Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob Palestine i Izraela
Povratak na članak

Islamski džihad oplakuje svog vođu, iz osvete napali Tel Aviv

Bahu Abu al-Attu smatraju najistaknutijim zapovjednikom Brigade Al-Quds Islamskog džihada u Pojasu Gaze, kojoj se pridružio sa 16 godina. On je naredio sve napade na Izrael.

Komentari 2

AN
ante3
08:00 14.11.2019.

Bravo za Izraelce.Izraelci brane svoju državu od islamskih terorista i zato naprijed i nepopuštajte teroristima ni milimetra.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
21:06 13.11.2019.

Staje sa Izraelskim protiv raketnim stitom vidim te primitivne islamisticke rakete prolaze Izraelsku obranu.Dije taj Americki stit.kaad nemoze takve primitivne rakete zaustavit. izraelci trebaju kupit S300 ili S400.Neznam u nas nisu vjerovatno saopcili slusam tu u Moskvi na TV . Rece Austrijski predsjednik skupa sa Bjelor predsjednikom stose tice NATOA. Kaze MACRON je totalno u pravu i dao pravu dijagnozu kaze u ofsaju su. .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.