Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diskriminacija
Povratak na članak

Islamska zajednica u BiH: Na djelu je agresivna pravoslavizacija

Goraždanski muftija Pitić je podsjetio na činjenicu kako jedino IZ u BiH nema status koji bi bio precizno definiran ugovorom s državom kakvog imaju Katolička Crkva i Srpska pravoslavna crkva (SPC)

Komentari 6

MO
Morvena1936
18:05 26.04.2019.

Buahahaha, ˝pravoslavizacija˝ u pola BiH a u drugoj polovici (kao i u cijeloj zapadnoj Evropi) nasilna i agresivna islamizacija i još se bune

VL
KO
komar64
22:39 26.04.2019.

Islamizacija je kuga današnjice.

VL
MA
Majk
18:33 26.04.2019.

Samo kmeče

VL
ZA
Zapadnjak
19:39 26.04.2019.

kad sam vidio naslov pomislio sam da sam na newsbaru ili sprdexu ili necem tog tipa...

VL
Avatar Pancevac
Pancevac
18:10 26.04.2019.

Kako bi bilo lepo da nema religija. Sam sam krsten u pravoslavlju bez svoje volje,na svu srecu sam se "odkrstio" jer moje vidjenje Boga neide rame uz rame sa pravoslavljem. Sve religije samo sebi sluze one ne spajaju ljude oni ih razjedinjuju i svadjaju. Najbolji primer je ovde kod nas i vrhuske pravoslavne i katolicke crkve godinama muvaju,muljaju,mrse....ja Sam srecan jer ne pratim ni jednu religiju. Molim se Bogu Koji me je kreirao. Svaki Hrvat,Madjar,Kubanac mi je brat. Eto cesto Sam gost u Hrvatskoj kod brata Nikole. Jedva cekam doci u ZG /Spansko kod brata Antona. Nema nista lepse od zajednice bratske u Hristu. Pozdrav svoj braci u Hristu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.