Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krijumčarski kanali

Islamska država: Možemo unijeti nuklearno oružje u SAD

isis
Foto: Reuters/PIXSELL
03.06.2015.
u 16:41

Britanski novinar otet je 2012. i od tada se pojavio u brojnim propagandnim videouradcima Islamske države

Militanti takozvane Islamske države tvrde kako u Pakistanu mogu nabaviti nuklearno oružje koje bi potom putem krijumčarskih kanala preko Nigerije i Meksika mogli unijeti u SAD, javlja ibtimes.com pozivajući se na članak otetog britanskog novinara Johna Cantliea objavljenog u propagandnom časopisu IS-a.

Američki dužnosnici odbacili su takvu mogućnost,  dok su indijske vlasti nedavno izrazile zabrinutost kako bi Islamska država do oružja mogla doći uz pomoć Pakistana.

Britanski novinar otet je 2012. i od tada se pojavio u brojnim propagandnim videouradcima Islamske države.

>> ISIL prvi put otvoreno zaprijetio Rusiji i Putinu

Komentara 13

DE
defektologlogoped
19:55 03.06.2015.

srbi ,isil, i rusija su najvaznije vijesti...pise se mnogo...a sta je sa palestinom i egiptom, ko njih destabilizira, ko ubija dijecu po palestini nesmetano i uz ciju podrsku? zapadnih vlada koje imaju usta puna "demokratije" osim kada su u pitanju arapska dijeca ?

FO
ForeignLegion1987
16:19 04.06.2015.

samozvani ,,,isil,,,,komplet ludaka...nezna se samo tko je od njih ludji,,,to su psihopati koji veze sa islamom nemaju i ukoliko brzo ne reaguju sve islamske zajednice svijeta,,,povuci ce u ponor i muslimane sirom svijeta koji ce imati ogroman problem kako prezivjeti u svijetu,,mislim u drugim zemljama koje nisu muslimanske ,,,za sada sute odnosno mir je,,ali ....mir je vrlo vrlo tanak ,,,jer isti ti muslimani ,,,u svim zemljama se ne ogradjuju javno....to trebaju uraditi ako zele zivjeti medju u nemuslimanskom svijetu

Avatar viki_nuland
viki_nuland
16:57 03.06.2015.

Ponavlja se scenarij iz Afganistana kada su Ameri (CIA) organizirali mudjahedine i stvorili A.Q. i njihovog vodju OBL, pa im se to kasnije razbilo o glavu. U Siriji i Iraku (ne treba zaboraviti Libiju) im se dogadja ista stvar i sve im se vraca poput bumeranga. I ta se organizacija naziva "Inteligence". To s inteligencijom veze nema jer ponavljanje istih postupaka a ocekivanje drugacijih rezultata je po Einstein-u definicija gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije