Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vapaj upomoć

Išla spasiti dijete koje je na drvetu zapomagalo: 'Tata, tata', a pronašla - papigu!

papiga
Ivica Galović/VLM
16.06.2014.
u 13:50

Vlasnik odbjegle papige potvrdio je da njegov Ralphie posjeduje bogat vokabular i često imitira ljudske glasove

Jedna stanovnica američke savezne drževa Connecticut doživjela je pravi šok, a zatim i iznenađenje kada je šetajući ulicom začula dječji glas koji je zapomagao s drveta.

- Tata, tata - dopirali su slabašni krikovi sa stabla pa se žena upustila u potragu za, vjerovala je, djetetom u nevolji, piše Independent.

Jedno za drugim provjeravala je stabla u ulici sve dok se nije našla ispod onog sa kojeg je dolazio poziv upomoć. Pogledala je gore, no djetetu nije bilo ni traga. Uskoro je shvatila da na jednoj grani sjedi zelena papiga koja imitira ljudske zvukove. Shvativši obmanu, žena je nazvala udrugu za spašavanje životinja koja je pak poslala vatrogasce. Oni su spasili pticu s drveta visokog oko osam metara te je predali vlasniku čija je kuća bila udaljena samo kilometar od događaja.

Vlasnik je potvrdio da papiga Ralphie posjeduje bogat vokabular i često imitira ljudske glasove.

>>Kako je dobro imati kućnog ljubimca! Papiga Hercule riješila slučaj ubojstva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije