Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Picula o Šuici
Povratak na članak

'Iskustvo koje nosi iz Hrvatske trebalo bi joj pomoći, to je korak naprijed'

– U svakom slučaju potpredsjedničko mjesto za Hrvatsku je korak naprijed u odnosu na ranijeg povjerenika iz Hrvatske u Junckerovoj Komisiji – kazao je Picula.

Komentari 3

DU
Deleted user
22:51 10.09.2019.

Javlja se vječiti mudrac. Što je pak on učinio niti se vidi što radi u EU parlamentu niti koliko pozitivno djeluje u Republici Hrvatskoj. Vječita sjena koja se igra skriva ča kako ne bi preuzeo nikakvu odgovornost poput šefa njegove stranke.

VL
WI
wiviamniya
23:20 10.09.2019.

Bolje sutjeti i ostaviti dojam da si glup, nego otvarati usta i otkloniti svaku sumnju. Pa zamislite dragi gradjani da neka uspjesna i ugledna kompanija zaposli direktora, CEO administratora druge kompanije. koja je u teskome rasulu, bankrotirala, i u dugovima do guse, i da vlasnik kompanije lijepo predstavi dionicarima , zaposlenicima i klijentima, doticnoga propalicu kao iskusnog strucnjaka kako se vodi kompanija?Eto to je ovaj uhljeb sada podvalio nasim gradjanima i 500 miliona tudjih gradjana, obitelji i male djece. Sramite se propalice, sram i stid vas moze bitI!!! Fujjj na kvadrat!!!

VL
IL
ilustrator
23:10 10.09.2019.

jedan od rijetkih pozitivaca u sdp

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.