Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA

Iskoristi promotivnu cijenu od 199 kuna godišnje za Premium Večernjeg lista!

Premium naslovnica
18.11.2021.
u 08:00

Cijena godišnje pretplate u ovome promotivnome razdoblju je 199 kuna. Uz navedene pretplate, jednodnevna pretplata po cijeni od 10 kuna, ostat će omogućena korisnicima na kupnju. Ova ponuda traje do ove nedjelje, 21.11., u ponoć!

Premium sadržaj čitateljima nudi još više ekskluzivnih priča, financijskih analiza, ali i dokumentaraca koji još nisu prikazani hrvatskim čitateljima i gledateljima. Sadržaji od općeg društvenog značaja, dnevno-politički događaji, ali i novosti vezane uz epidemiju ili neka druga dnevna događanja i dalje su besplatni te dostupni svima. 

U „Premium vikendu“ smanjili smo cijenu naše godišnje pretplate. 

Prvi mjesec Premium pretplate novi korisnicima nudimo po promotivnoj cijeni od 9 kuna, dok će redovna mjesečna cijena i dalje biti 39 kuna. Cijena godišnje pretplate u ovome promotivnome razdoblju je 199 kuna. Uz navedene pretplate, jednodnevna pretplata po cijeni od 10 kuna, ostat će omogućena korisnicima na kupnju. Ova ponuda traje do ove nedjelje, 21.11., u ponoć!

Premium Večernjeg lista vam donosi:

Neograničen pristup ekskluzivnom sadržaju 

Minimalan prikaz oglasa

Posebno uređenu rubriku za pretplatnike

Premium sadržaj možete prepoznati po tome što ima nadnaslov tamnije boje sa simbolom krune. 

Naš cilj bio je pružiti vam drukčije iskustvo u odnosu na ostali dio portala, gdje su preglednost i sadržaj na prvome mjestu. Sve detalje o tome koje vrste pristupa postoje možete potražiti na stranici https://www.vecernji.hr/kupipremium. Isto tako pretplatu ćete moći kupiti na svakome zaključanome članku ili posebno na stranici ponuda: www.vecernji.hr/kupipremium

Kako biste odabrali pristup koji vam najviše odgovara, potrebno je prvo registrirati se na našem portalu. Učinili smo sve kako bi registracija bila što brža, pa jedino što morate jest upisati vaš e-mail i lozinku. 

Ako ste poslovni korisnik i želite kupiti više pretplata odjednom, molimo vas da nam se javite na premium@vecernji.net. Na stranici Kupi Premium možete naći i odgovore na najčešća pitanja. 

Još jednom podsjećamo, ovu odličnu ponudu 'Premium vikenda' možete iskoristiti do ove nedjelje u ponoć!

Komentara 1

DU
Deleted user
16:16 19.11.2021.

Ja bih , ali sam nešto često blokiran pa ne znam da li mogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije