Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična snimka

ISIS-ova brutalna ubojstva: U kavezu spuštaju 'špijune' u bazen

ISIS
Foto: screenshot/youtube
23.06.2015.
u 17:48

Bezosjećajni teroristi su čak koristili i skupe podvodne kamere postavljene sa svih strana bazena kako bi "uhvatili" užasne trenutke smrti pod vodom

Islamistička teroristička grupa, takozvana Islamska država, objavila je stravičnu snimku na kojoj se vide zarobljenici koje ubijaju na način da ih u kavezu spuštaju u bazen, piše Mirror.

Teroristi tvrde da su na razne stravične načine u iračkom gradu Ninevehu ubili 16 muškaraca nakon što su optuženi za špijunažu. Prvo smaknuće pokazuje petero muškaraca zajedno zaključanih u kavezu koji spuštaju u vodu. Nekoliko minuta poslije kavez dižu iz vode, a muškarci nepomično leže na podu.

Granatom gađa automobil sa 'špijunima'

Bezosjećajni teroristi su čak koristili i skupe podvodne kamere postavljene sa svih strana bazena kako bi "uhvatili" užasne trenutke smrti pod vodom. Drugo smaknuće pokazuje četvoricu muškaraca zaključanih u starom automobilu u pustinji. Potom kadar prelazi na terorista Islamske države koji granatom pogađa automobil te on izgara u plamenu.

Treće smaknuće događa se tako da teroristi detoniraju eksploziv povezan za zarobljenike koji kleče na koljenima. Prije brutalne smrti, svaki od zarobljenika mora priznati da je kriv za špijunažu.

>>Balkan – lak plijen za džihadiste?

>>Islamska država: Možemo unijeti nuklearno oružje u SAD

Komentara 22

DA
DambacrnaMamba
19:44 23.06.2015.

Maštoviti su ti ISILovci iz dana u dan sve više & više. Ali i njima bude kada tada odsvirao zadnji valcer ;-)

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
18:55 23.06.2015.

Oni bi trebali učiti od nas kako se postupa sa špijunima ! Njih treba maziti i paziti, eto mi naše špijune nazivamo 5. KOLONA i tu sve završava, oni i dalje rovare i razaraju Hrvatsku a mi im čak dajemo i visoke funkcije, velike novce, stanove, razne privilegije i što sve ne !!!

Avatar viki_nuland
viki_nuland
18:58 23.06.2015.

To je nasa produzena ruka u rusenju samostalnog rezima Basara Al-Asada, mi smo ih trenirali I obucavala, te financirali, a u to je bila ukljucena I Hrvatska prodajom oruzja preko Jordana o cemu je VL prosle godine I pisao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije