Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZAPOSLENI
Povratak na članak

Iseljavanje prazni burzu rada

Iako je u Hrvatskoj nezaposlenih nikad manje, problematično je što je među njima 87.107 “mladih” u naponu radne snage, od 20 do 39 godina

Komentari 3

IV
ivan0308
08:44 30.05.2017.

Pohlepna drzavo, pljackas nas kroz visoke poreze, prireze, namete, socijalane doprinose, lihvarske kamate i drakonske kazne. Sve to da bi punili rupu bez dna koja se zove drzavni proracun republike Hrvatkse, iz koje se namiruju lopovi i uhljebi dok SDP i HDZ smisljaju nove poreze i nabijaju javni dug. Zato moramo pobjeci odavde i gledati kako ova drzava propada bez nas.

VL
MA
Malenkost
10:31 30.05.2017.

Stizu Hrvati ovdje u Njemacku i to masovno, gotovo polovina nije se odjavila. Ovdje je tesko doci do stana. Hrvati, Madari, Bugari, Poljaci i Rumunji preplavili Njemacku. Tko jos dvoumi o odlasku sam si je kriv. Tko ce placati nagomilanii dug od oko 50 Milijardi €? Oni koji tu ostadnu, naravno. Zaboravite statistike u HR. Bitan je broj zaposlenih. HR nikada nije mogla pruziti uvijete zivota jednog srednjeevropljana. Sanader, Vidosevic, Merzel, Todoric, ... , nisu slucajevi nego pravila u HR. Balkan ostaje Balkan.

VL
SD
sdpesticid
09:50 30.05.2017.

doći će jeftinija radna snaga, zakon tržišta. drugi par cipela je što su hrvati nekim čudom glasovali za to.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.