Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Iranskom narodu dosta je ratova i izolacije

“Dosta nam je visokih cijena i inflacije”, poručuju prosvjednici u Teheranu. Za ekonomski prosperitet zainteresiran iranski narod, znači i prosperitet i stabilnost Bliskog istoka

Komentari 11

ZV
Zvjerko
15:54 07.07.2018.

I Iračani i Libijci su prosvjedovali i tražili otvaranje demokraciji i zapadu pa gdje su završili? O Ukrajini da i ne govorim! Zapadu nije stalo do Irana i njegovog naroda nego do iranskih prirodnih bogatstava. Svi vidimo kako su prošlje zemlje gdje je uvedena ili pokušala biti uvedena demokracija na američki način. Zadnji primjer je Sirija gdje su Ameri podržavali i naoružavali najgore ljudske zvjeri samo da bi svrgnuli legalno izabranog predsjednika. Istovremeno se ne odlučuju svrgnuti pravi diktatorski režim u Sjverenoj Koreji. Zašto? Pa tamo i nemaju baš nešto opljačkati nakon uvođenja “demokracije”. Držite se Iranci i nedajte američkim imperijalistima da vam razore zemlju!

VL
BR
branko61
15:50 07.07.2018.

Amerika će i tu pokrenuti nekakvo "arapsko proljeće", a poslije neka se Europa muči s izbjeglicama i ostalim popratnim stvarima.

VL
MR
mrfloyd
09:04 08.07.2018.

Hm, bash kao neki copy paste informacija skupljenih po internetu. Dajte stavite nekog strucnjaka za bliski istok da napise nesto pametno o tome. Ovo vam je bzvze.

VL
Avatar Ujkan
Ujkan
20:24 07.07.2018.

Ristićev članak mi djeluje kao da je naručen iz soroševog ili nekog drugog judeomasonskog glasila. Neka se ne brine za Iran i tamošnje stanje. Zavedeni dio pučanstva će vlast brzo uvjeriti da svojim djelovanjem rade u korist neprijatelja Irana. A. A sa izdajnicima će naravno nemilosrdno obračunati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.