Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI MILIJUNA DOLARA
Povratak na članak

Iranski zastupnik nudi nagradu za Trumpovo ubojstvo

Tri europske države poručile su da žele uspješnu provedbu nuklearnog sporazuma i da njihova odluka ne znači da se pridružuju američkoj kampanji "maksimalnog pritiska" na Teheran

Komentari 3

DU
Deleted user
06:23 22.01.2020.

za budalu koja mi je obrisala komentar , radi se o naručenoj smrti koja je naručena tvojim rodjenjem koji si ti glupson pomozi bože , ne vidiš dalje odnosa nosonjo, i ne razmišljaš svojom praznom glavom.

VL
CR
crotsunami
18:11 21.01.2020.

Kako sad odjednom 3 milijuna? Pa zar nisu prije par tjedana rekli da ima 80 milijuna Iranaca, i da bi, ukoliko svatko od njih odvoji po jedan dolar, bilo skupljeno 80 milijuna dolara za onoga ko ubije naručitelja ubistva Sulejmanija...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.