Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bliski istok
Povratak na članak

Iranski razvoj projektila zabrinjava čelnike Europske unije

EU upozorava da se Iran treba suzdržati od razvijanja projektila koji mogu nositi nuklearno oružje.

Komentari 11

Avatar superhik74
superhik74
23:29 04.02.2019.

Treba znati citati naslov: Gradjane EU zabrinjava vlastito siromasenje i pljacka koju provode EU celnici, zato i protestiraju ljudi od Portugala do Grcke, pogotovo intenzivno u Francuskoj, dok bankarske marionete, tzv. EU celnike "zabrinjava" sto se Iran ima cime braniti pa mu ne mogu uvesti "neoliberalnu demokraciju" bombama kako su napravili Iraku, Jemenu, Libiji, Siriji a sada planiraju i Venecueli.

VL
KO
korisnik997
22:51 04.02.2019.

ne razumijem zasto bi Izrael,Sad,itd,itd...smjele imat nuklearke,a Iran ne ?

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:26 05.02.2019.

a ratni brodovi amerikanaca u zaljevu ne zabrinjavaju iran? iran se brani, sve ovo su defanzivna oružja, ili pak oružja odvraćanja. dal se eu usprotivila američkim bazama po europi? očito nato smije sve, dok drugi ne smiju ni pušku na rame dići, jer je to neprihvatljiva prijetnja... sijanje straha i prijetnji, to je današnji zapad, i sve zamotaju pod demokraciju... fake news je njihov proizvod. napad na iran, libiju, afganistan, sve je to zapadno maslo.

VL
NI
nirovad
10:11 05.02.2019.

bitno da nezabrinjava naoružanje Rusije i SAD, odnosno početak novog hladnog rata

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.