Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMERIČKI ŠPIJUN MOUSAVI

Iranski doušnik CIA-e osuđen na smrt: Davao je informacije o Soleimaniju

FILE PHOTO: An Iranian man holds a picture of the late Iran's Quds Force top commander Qassem Soleimani, during the commemoration of the 41st anniversary of the Islamic revolution in Tehran
Foto: Wana News Agency/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
09.06.2020.
u 18:33

Iranska revolucionarna garda je na Soleimanijevo ubojstvo odgovorila raketiranjem američkih baza u Iraku.

Iranski državljanin Mahmoud Mousavi-Majd davao je za veliki novac informacije CIA-i i Mossadu o kretanju iranskog generala Qasema Soleimanija, koji je 3. siječnja ove godine ubijen u napadu američkog drona u Bagdadu.

Glasnogovornik iranskog sustava pravosuđa Gholam Hossein Esmaili kazao je da je Mahmoud osuđen na smrt i uskoro će biti pogubljen. Iranska revolucionarna garda je na Soleimanijevo ubojstvo odgovorila raketiranjem američkih baza u Iraku. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije