Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIJET U STRAHU OD VELIKOG RATA

Iran sprema osvetu: Rakete usmjerene prema Izraelu, čeka se zapovijed ajatolaha

13.04.2024.
u 19:09

“Ne želim odavati povjerljive informacije, ali očekujem da će do napada doći jako brzo”, kazao je američki predsjednik Joe Biden

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar nisam rekao
nisam rekao
20:42 13.04.2024.

Nedavno je Iran predstavio svoju hipersoničnu raketu. Prilično je teško povjerovati da je Iran bez vanjske pomoći postao vlasnikom hipersoničnog oružja, pretekavši SAD i druge zemlje. Zaključak se nameće sam po sebi da se to ne bi moglo dogoditi bez ruskog sudjelovanja. Sudeći po tome što su odmah nakon ove vijesti Amerikanci uveli sankcije Kini i Hong Kongu zbog prodaje važnih raketnih komponenti Iranu, u tome su sudjelovali i Kinezi. Domet iranske hipersonične rakete je 1400 km.

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
21:38 13.04.2024.

Arapsko veselje stiže.Ne mogu oni živjeti bez rata, to su običaji.Sjetimo se Iračko-iranski rata koji je trajao od 1980–88.g. Bila su to lijepa vremena,procjenjuje se da je tada u ratu Iran imao oko 400 000 do 600 000 poginulih.Izrodile su se zato nove generacije spremne za nove događaje i pogibiju : )

LU
Lumumba
20:47 13.04.2024.

Problem je svih ratova što su bahati narcisoidni vođe uvjereni u svoju apsolutnu pobjedu, a onda ih podržava i većina koja ne razmišlja svojom glavom. To se odnosi na sve, a apsolutne pobjede zapravo nema. Niti će Iran uništiti Izraell niti će Izrael zasuti nuklearnim bombama Iran. No da će Iran teško stradati, to hoće. A onda slijede valovi terorizma i novi sukobi za sljedećih 50 godina su zagarantirani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije