Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZORENJE
Povratak na članak

Iran poziva Britaniju da smjesta pusti zadržani tanker: 'To je opasna igra i imat će posljedice'

Iran odbacuje tvrdnje kako je riječ o njegovim plovilima.

Komentari 5

BA
Barbasmora
10:44 12.07.2019.

Eu sankcije, SAD sankcije........znaci moze Iran uvest sankcije na svu saudsku naftu i tako legalno blokirat sve tankere tom naftom koji prolaze blizu njihovog mora?

VL
HO
homofob
15:49 12.07.2019.

Iranci ocito nemaju pojma o pravima ratnih brodova na otvorenom moru! Medunarodno pomorsko pravo iz davnina kaze: Tko ima veci top na otvorenom moru ima pravo koje mu se god prohtije.

VL
AE
aerosoul
18:49 13.07.2019.

Iranci , ne molite kriminalce da budu posteni. Ta bagra razumije samo jezik sile. Potopite im sve sto pliva i skinite sve sto prva, onda ce pocet razmisljat o vama, prije toga sigurno ne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.