Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navodna uhićenja
Povratak na članak

Iran kaže da je razotkrio američku mrežu kibernetičke špijunaže

Trump je prošle godine povukao SAD iz međunarodnog nuklearnog sporazuma s Iranom iz 2015. te pojačava sankcije kako bi okončao izvoz sirove nafte iz Irana i ugušio tamošnje gospodarstvo.

Komentari 4

ST
stanoe
22:03 17.06.2019.

Pokazimo svoju neovisnost, i da nismo tamo podguzne muhe i slugeranje zapada, SAD, EU, i jos po nekoga. Uhitimo nekog americkog spijuna i osudimo ga za to na nekoliko godina strogog zatvora, pokazimo svoju neovisnost! Ili mi svoju neovisnost pokazujemo samo kada su u pitanju srbi? Oni su isti, ni u Srbiji ni bilo gdje u bivsoj SFRJ niko ne smije uhvatiti i osuditi za spujunazu velike sile bilo koga. Zato je Iran stvarno neovisan jer ih je uhitio.

VL
PA
Pasdaran
16:57 19.06.2019.

Tako treba!

VL
Avatar intimus500
intimus500
06:35 18.06.2019.

Ajatulah i njegovi su ovih dana intenzivirali u konzumaciji domacek hasisa ;)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.