Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševljenje u teheranu
Povratak na članak

‘Iran je aktivirao atomsku bombu koju još ni nema’

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu upozorava da sporazum s Iranom iz Lausanne ugrožava budućnost Izraela

Komentari 21

Avatar Ivica_ponovo
Ivica_ponovo
20:01 04.04.2015.

Ma, bit svega je u netanjahuovim riječima: Iran će legitimirati svoj nuklerani program i ojačati gospodarstvo. Znači, bit je kako svi protivnici Izraela moraju gospodarski zaostajati i ni slučajno ne smiju imati iste mogućnosti kao Izrael - tek tada je sve u redu? Mislim kako se posljednjih godina Izraelu previše gleda "kroz prste" i popušta. Umjesto što izigravaju policajce na tom području, možda bi trebali pokušati uklopiti se i živjeti sa narodima oko njih. A ne pokušavati sve prisvojiti silom i zakonom jačega (čitaj - američkim oružjem).

VL
RU
ruger
20:02 04.04.2015.

Ovaj benjamin misli da je pametniji od cjelog svjeta.

VL
OO
oooooooooo
20:15 04.04.2015.

dat ce iranskom nuk.programu legitimitet sto znaci da ce onda ostati samo jedan nuk. program u toj regiji koji nije legitiman

VL
ZV
zvocalo
23:00 04.04.2015.

Ovako teror može samo Izrael provoditi ?!

VL
BF
brkonja fra brkati
00:42 05.04.2015.

Sirijske vlasti pozdravile su dogovor između Irana i svjetskih sila te ističu kako bi se svijet sada trebao fokusirati na jednu drugu zemlju, Izrael. Naime, za razliku od Irana - kojem se nikada nije dokazalo čak niti da planira napraviti nuklearno oružje - opće je poznato da Izrael posjeduje nuklearno naoružanje te je jedina zemlja na svijetu kojoj se takvo što tolerira, jedina zemlja koja takvo oružje "ima, ali neće priznati da ima", a svjetske sile o tome jednostavno šute. Sirijski zamjenik ministra vanjskih poslova, Faisal al-Miqdad, rekao je u razgovoru za libanonski dnevni list al-Binaa: "Došlo je vrijeme da međunarodna zajednica uloži napore prema eliminaciji izraelskog arsenala oružja za masovno uništenje". Također je osudio regionalne arapske zemlje koje šute o toj činjenici.

VL
UN
unbekant
08:15 05.04.2015.

A jeseteli sigurni da Iran takvu bombicu nejma,pa za 39 godina koliko se ta vjest vrti na svejtskim medijima i pregovorima,mogli su Iranci 10-ak takvih napraviti..........

VL
Avatar d-ano
d-ano
12:06 05.04.2015.

Pametna odluka Irana,,,,,sad Arabija i OPeck dobiva veliku konkurenciju ,,,,,,e obama crno ti se pise,,,,,,,,,,

VL
ST
Stolic
14:57 05.04.2015.

Stari su ljuudi u mom selu govorili kako ce velika sila sa zapada zavladati pri kraju ovog svijeta

VL
DU
Deleted user
20:02 04.04.2015.

Hmmm... Sto ce zemlji koja doslovno lezi na nafti nukelarna energija :))) ???

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
21:44 04.04.2015.

Iran nikada nije priznao Izrael kao nezavisnu državu. Neću sada o izjavama iranskih dužnosnika o Izraelu ali takva država koja ne prihvaća realan svijet u kojemu se nalazi sasvim sigurno ne može imati pravo na razvoj najopasnijeg oružja na Zemlji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.