Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HS Product

Iraku prodali pištolje vrijedne 40 milijuna kuna

Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
06.11.2014.
u 11:45

Posao s Iračanima navodno je vrijedan između 30 i 40 milijuna kuna

Karlovački proizvođač oružja HS Produkt u utorak je poslao u Irak pošiljku od 20.000 komada pištolja HS-9 s pripadajućom opremom, objavio je portal Defender.hr. Posao s Iračanima navodno je vrijedan između 30 i 40 milijuna kuna. Željko Pavlin, direktor HS Produkta, nije nam želio prokomentirati tu informaciju.

Portal Defender podsjeća da je HS Produkt u proljeće ove godine već poslao dvije pošiljke oružja u Irak, ukupno 30 tona pištolja i jurišnih pušaka VHS za potrebe iračkog ministarstva unutarnjih poslova, kao i za potrebe Regionalne vlade Kurdistana. Tada je objavljena i vijest da vlasnici HS Produkta namjeravaju otvoriti i tvornicu pješačkog streljiva vrijednu između 40 i 50 milijuna eura. Tvornica bi se mogla otvoriti za tri godine, i to u nekoj od napuštenih vojarni u okolici Karlovca.

>> U obiteljskoj kući držao 1920 komada streljiva, tri zolje, ručne bombe...

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:56 06.11.2014.

a kome prodat oruzje ako ne onima koji se ubijaju.... Ali potpuna podrska nasoj tvornici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije