Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba protiv ISIL-a
Povratak na članak

Iračka vojska ušla u Tikrit

Prije ulaska u Tikrit iračka vojska i šiitska milicija zauzele su izuzetno važan strateški grad Al Alam, sjeverno od Tikrita.

Komentari 9

Avatar viki_nuland
viki_nuland
16:42 11.03.2015.

Neokoni ce sada morati izmisliti nove "islamiste" (To je isto kao da netko kaze da su u Spanjolskoj "krscani" problem). Polako su im Iracani uz pomoc Irana unistili kreaciju zvanu ISIS unatoc noruzavanju i obucavanju od strane Turske, Jordana, Katara, Saudijske Arabije, Velike Britanije, Francuske, SAD i normalno zracne podrske Izraela. Usput ovi jos nisu uspjeli srusiti Asada tako da situacija nije bas najpovoljnija za nase imperijalne prijatelje. Sda ce ih Sirijska vojska dotuci u Siriji i ode ISIS.

VL
LD
lopov drpiga
15:24 11.03.2015.

Čestitke Iraku i osovini zla (iranu) na uspjehu u borbi protiv najvećeg zla današnjice uz ebolu i ruse... osovina dobra čija je vojna intervencija u iraku kamen temeljac u osnivanju isila sve vitiški promatra sa 5000 metara visine uz kokice...

VL
Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
12:34 12.03.2015.

Ušli u Tikrit. Haha po slikama rekao bih od Tikrita se još ni prve kuće na horizontu ne vide.

VL
PA
pacoje
17:33 11.03.2015.

ovaj hasan haidar nije razumjeo ovaj rat protiv muslimana i protiv arabba globalno a prvenstveno u siriji iraku koja je sada i bice islamsko, ali videce on uskoro da nista dobrog nije donela ni amerika ni izrael niti ovi kojioji su protiv muslimana..videce da ce sada biti veci isil i jos kompaktniji...a kada to bude razumjeo bice kasno

VL
DU
Deleted user
20:40 11.03.2015.

A mozeli mi neko objasniti u kojoj je drzavi bijo Tikrit,kad je u njega usla Iracka regularna vojska??????????????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.