Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u brooklynu

Ipak umrla beba koju su izvukli iz utrobe mrtve majke

trudnica,porod,prometna nesreca (1)
Screenshot Youtube
Autori: tli/VLM, irk/VLM
04.03.2013.
u 11:38

Ortodoksni Židovi Nachman i Raizy Glauber, oboje 21-godišnjaci, poginuli kada je u taksi kojim su pokušavali stići u rodilište nešto iza ponoći udarilo drugo vozilo u Brooklynu

Dječačić kojeg su liječnici donijeli na svijet carskim rezom kojim su podvrgnuli njegovu majku nakon što su njegovi roditelji poginuli u automobilskoj nesreći ipak je preminuo, objavila je policija u ponedjeljak, prenosi CNN.

Beba koju su liječnici izvukli iz majčine utrobe nakon nesreće u Brooklynu u New Yorku bila je u kritičnom stanju.

Trudnica i njezin muž poginuli u prometnoj nesreći na putu do rodilišta

Mladi bračni par iz New Yorka poginuo je u nedjelju u prometnoj nesreći na putu do rodilišta, ali liječnici su uspjeli njihovu nerođenu bebu carskim rezom izvući iz majčine utrobe.

Ortodoksni Židovi Nachman i Raizy Glauber, oboje 21-godišnjaci, poginuli su kada je u taksi kojim su pokušavali stići u rodilište nešto iza ponoći udarilo drugo vozilo u Brooklynu, javlja CBS News. Obje su proglašeni mrtvima po dolasku u bolnicu, no nerođena beba davala je znakove života pa su je liječnici uspjeli izvući iz majčine utrobe. Rođeni dječačić bio je u teškom je stanju.

Nachman i Raizy pokopani su po židovskim običajima nekoliko sati nakon nesreće. Na komemoraciji u sinagogi Yetev Lev D’Satmar sudjelovalo je oko tisuću ljudi.

– Ovo je strašna tragedija. Bili su tako mladi. On im je trebao biti prvo dijete – kazao je rabin Bernard Freilich.

>>Trudnicu zaustavio zbog prebrze vožnje pa je porodio na pločniku

Komentara 1

CA
cactus
16:52 05.03.2013.

kakve veze ima što su bili ortodoksni židovi, da su bili arapi možda bi drugačije prošli, ili ? Stvarno jadno prenosite vijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije