Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bagatelna kupnja

Ipak stiže škoda, ali ne superb, već jeftinija fabia

zupan
SILVA VIDEK
23.06.2010.
u 15:00

Automobil stiže u roku 60 dana, a njime će se koristiti zaposlenici Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport

Nakon zbrke s nabavom škode superb za krapinsko-zagorskoga župana Sinišu Hajdaša Dončića, od koje se na kraju i odustalo nes(p)retnim gerila marketingom i poništenjem natječaja javne nabave, vozni park Županije ipak će biti obnovljen novom škodom, ali ne superb, već manjom i mnogo jeftinijom – fabijom. Riječ je, naime, o bagatelnoj kupnji, prema kojoj za investicije manje od 70 tisuća kuna ne treba provoditi javni natječaj.

Ukupno pet automobila

– Cijena automobila je 68 tisuća kuna bez PDV-a, a župan je ugovor potpisao 17. ovog mjeseca, a druga strana, tvrtka PZ Auto iz Velike Gorice, učinila je to ovih dana – objasnila je županijska pročelnica Petra Vrančić Lež.

– Ovdje se radi o obnavljanju zastarjelog voznog parka. Ja sam odmah rekao da ćemo morati nabaviti ukupno pet novih automobila, tako da će još četiri automobila stići sljedeće godine. Hoće li među njima biti i škoda superb, ovisi o tome s koliko ćemo novca raspolagati – odgovorio je župan Siniša Hajdaš Dončić na pitanje zašto se na kraju ipak krenulo u nabavu novog automobila kada se prije samo nekoliko mjeseci podignula tolika prašina oko neslavnoga gerila marketinga.

Stara se corsa pokvarila

– Ovim će se automobilom koristiti Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, sport, tehničku kulturu i udruge, koji je ostao bez automobila budući da se stari automobil (opel corsa iz 2001. godine, op. a.) pokvario – objasnio je župan kupnju nove fabije. Nadovezala se i dožupanica Sonja Borovčak rekavši da je to jedan od najjeftinijih automobila na tržištu koji se mogao nabaviti te da se pazilo na to da se odgovorno troši novac poreznih obveznika, ali da je nabava automobila bila prijeko potrebna. Nova škoda fabia još nije stigla jer je rok isporuke 60 dana od potpisivanja ugovora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije