Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi govor novog predsjednika Ive Josipovića
Povratak na članak

Inzistirat ću na sustavu u kojem će biti jasno da se korupcija ne isplati

Ne smijemo se bojati, ne smijemo šutjeti, ne smijemo okretati glavu! Hrabrost je ta koja pobjeđuje nepravdu, koja ostvaruje bolje, pravednije društvo, rekao je predsjednik Josipović.

Komentari 20

KO
kole26
14:47 18.02.2010.

Gosp. predsjedniče prvi Vam je test objava REGISTRA BRANITELJA, nadam se da imate ovlasti za to. Zatim nabave u vojsci kojoj ste Vi vrhovni zapovjednik. VRIJEME JE DA SE KRENE i zatvore ta 2 ključna pitanja za sva vremena.

VL
AG
Agramer198
14:55 18.02.2010.

@draženvojvodina nisam niti glasovao za Josipovića niti sam njegov veliki obožavatelj,ali moram reći:smiješan si ko proljev u tramvaju..

VL
Avatar slash_pod_cenzurom
slash_pod_cenzurom
13:40 18.02.2010.

svi u crnom, kao na sprovodu ... mozda i jest. da je thompsonov koncert govorili bi o crnim ustasama

VL
OB
-obrisani-
18:29 18.02.2010.

Mikrogrizzly,ti govoris hrvatski i kazes \'\'OPCINA\'\' a ja kao \'\'nepismeni\'\' Hrvat kazem \'\'OPSTINA\'\' a razlika je medju nama sto si ti lopov a ja posten .Sto je po tvom misljenju za gladnog hrvatskog covijeka bitno ,tvoja \'\'OPCINA\'\' ili moja \'\'OPSTINA.

VL
OB
-obrisani-
20:50 18.02.2010.

....svaki dan od kada ste vi predsjednik je ljepši i sa puno više nade u bolje sutra iskrene cestitke i ostvarite svoj i naš san ...l.p. HRVAT sa DOMOVNICOM...!!!!

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
12:43 18.02.2010.

Ma ja nevjerujem ovom kolko je crno ispod nokta!

VL
OB
-obrisani-
12:35 18.02.2010.

Predsjedniče, objavi REGISTAR HRVATSKIH BRANITELJA jer oni koji su branili ovu zemlju toga se ne srame!!! Dosta je bilo financiranja HDZ-ovih birača !!!!

VL
OB
-obrisani-
12:46 18.02.2010.

Ovajo pricaju i Jehovini svjedoci,med,mlijeko,blagostanje,pravednost,,,,,e moj Josipovcu,pricas nesto za sto znas da je nemoguce izvesti,ali je bitno reci to sto ljudi u svojim utopijskim mastanjima zele cuti.Zivot,a i Hrvatska je jedan proces koji se krece i neprestano mijenja,i u kojemuu postoje i uvijek ce postojati nepravde,pravde,dobro i lose,ali samo jedna stvar to sve uskladjuje i cini podnosljivim,a to je Bog i Krist,te ljubav kojom smo postali i kojom smo blagoslovljeni da sve mozemo svejedno iszrpjeti i pored svega dobroga ili losega sretni biti.Zato moze vjerovati svatko u sta god hoce,ali jedna je istina i apsolutni realitet iz kojeg je sve nastalo,i koji svemu daje stvarnost i smisao,,,,,,,,a to je BOG OTAC i SIN i DUH SVETI...!

VL
DU
Deleted user
12:52 18.02.2010.

Borba protiv korupcije se definitivno isplati! ------- skupim odvjetničkim uredima, dakako... Nemojte imati iluzija da je korupciju moguće \"podšišati\" u bilo kojoj državi mediteranskog kruga (počnite od FR i tajvanskih fregata, primjerice pa neka vas put nanese do Grčke). Kakav Josipović, kakvi bakrači! To su narodni običaji, lako utuživi i teško pravomoćno presudljivi... Korupcija je perjanica tzv. kriminala bijelih ovratnika, a ti \"kravataši\" znaju vrlo dobro i zametnuti tragove i kasnije se obraniti. Josipović se u startu poduhvatio šestoglavog zmaja što svjedoči da se radi o kuražnom ljevičaru, ali na kraju Josipovićevog mandata se mrtvi broje i svi korupciji skloni ovratnici će biti na mjestima (u foteljama). Neće im dlaka pasti s glave!

VL
Avatar Jana
Jana
13:01 18.02.2010.

Za admina . Kako to da dajemo pohvale a dobijemo minuse? Dali je i to demokracija?

VL
OB
-obrisani-
13:15 18.02.2010.

Kada HR preuzima predsjednik Josipović Hrvati čete postati aktivniji, progresivniji i staloženiji. EU riječnikom to znači, da kod EU rampe(čitaj blokade) nečete samo nemočno čekati, puziti i klečati, nego čete raditi sklekovi, ostale fizičke vježbe i početi udekacijom čitanja knjiga sa nazivima: \"Osnove EU bontona i kulture\" i \"Kako se brzo odviknuti Balkanskih navika i nekulture\". Taj trud i mentalno-edukativni napredak dužnostnici u Briselu če brzo primjetiti. Odgovorni u EU za zapadni balkan vitezovi Borut Pahor i Samuel Žbogar Hrvatske aktivnosti kod EU rampe podržavaju. Slovenija obečaje primjerak bezplatnoga CD-a grupe Avsenik i DVD-a \"Slovenija predsjedavajuča EU saveza\" svakom građanu Hrvatske koji če se socializirati i dostiči minimum standarda EU zajednice u ponašanju i kulturi...

VL
DU
Deleted user
13:21 18.02.2010.

Dvom (dvojba) - imam neke dvojbe oko toga je li tebi bolje da pišeš na slovenskom ili hrvatskom jer je ovo ispod takav jezični kalambur da je to samilosti vrijedno. Ako već želiš narodu u cjelini dijeliti lekcije daj barem nauči njegov jezik na toj razini da ne ispadaš smiješan!

VL
OB
-obrisani-
13:28 18.02.2010.

jugoJosipoviću, objavi registar dezertera, udbaša, pripadnika nepriajteljskih postrojbi i preimatelja partizanskih mirovina! pozdrav vaš zmijicamala

VL
OB
-obrisani-
13:31 18.02.2010.

18.02.2010. u 13:21h mikrogrizzly je napisao/la: Dvom (dvojba) -Ako već želiš narodu u cjelini dijeliti lekcije daj barem nauči njegov jezik na toj razini da ne ispadaš smiješan! Hvala na savjetu..Nažalost u EU učimo pored slovenskoga njemački, engleski i francuski..Zapadnoo balkanske jezike ne učimo i zato nemrem 100% lijepo hrvatski napisati..Ali suština moje misli je jasna i očita..sve najbolje..

VL
RI
Risnjak
13:42 18.02.2010.

@Dvom a da ti procitas koju knjigu ?! Jer od svega sto si napisao i preporucujes tebi ponajvise fali ! Lako je otic sa Balkana, ali Balkana izbacit iz sebe je malo teze, a za to si ti najbolji uzor, jadnik !

VL
ST
starceda
13:49 18.02.2010.

Gospodo novinarčići, INI je UGURAO mađarski MOL a Ivo Josipović je svečano prisegnuo za predsjednika Republike Hrvatske na Trgu svetog Marka.Naučite već jednom pravilno napisati nekoliko rečenica na hrvatskom književnom jeziku(jer ovako trujete i hrvatski narod i hrvatski jezik).Pohađajte I.stupanjj tečaja hrvatskog jezika pa tek onda naučite nekoliko rečenica stranog ako imate kompleks manje vrijednosti zbog neznanja.Nije sramota ne znati ali treba naučiti ako želite piskarati.

VL
KR
kresimirica
14:02 18.02.2010.

Risnjak... jako pametno! Kak izbaciti Balkan iz sebe? Ovo pitanje treba postaviti gospon Josipoviću! Čisto sumnjam da je HDZ jedini koji je kral, kolko znam utajivanje poreza i kojekakve antihrvatske subverzije tog tipa jednako su tipične i ljevičarima. Budem vjerovalaa Josipoviću ak bude stavil mesića pod istragu za onaj podravkinin kredit SMS-u! Takve se stvari ne rade besplatno!

VL
RI
Risnjak
14:37 18.02.2010.

@Kresimirica nisam ni mislio samo na HDZ... opcenito svima sa putrom na glavi treba konacno odzvonit ! Ja sam uvjeren da ce se i Kaktus naci pod istragom... pozdrav

VL
MS
mudako saka
15:00 18.02.2010.

Ljudi, naivni ste. Ovo je samo igrokaz,predstava mazanja očiju,filmski hit veći i od avatara. Kao Rončevića se trebalo 100% osudit, imala se hrpa dokaza i onda ništa, izgleda da će sve to past u vodu. Sad vas ja pitam, a kad će počet suđenje ekipi šta je podignuta prijava protiv njih,a ima ih? Podravkaši,sklad gradnja,hac,mršić.....itd...a sad i ipcula? Josipović će kao i Mesić primat plaću za ništa,eventualno koji ustupak slovencima i ostalim susjedima,dizat će se prijave,podobni će i dalje krast,a narod će skapavat od gladi.

VL
MI
mikulica
15:13 18.02.2010.

Gosp. Presjednice, drago mi je kad kazete daste obisli cilu zemlju, gradove i sela. Nazalost kako kazete da ne mogu zivjeti od svog rada nazalost. Gdje nam je vlada, gdje su nam ekonomisti, koji pricaju triba ovo triba ono (porezz dici, spustiti toje sve sto oni pricaju), a koko proizvodnju podici ni rici. Uvozimo psenicu, kukuruz, mliko, meso, voce, povrce...., a nasa proizvodnja kao da je nema. Najzalosnije pogledajte Liti pijace po Dalmaciji su pune ali nazalost sve voce i povrce su uvozno. Pokusajte vi Gosp. Presjednice kad Vlada i nasi veliki ekonomisti nemogu naci rijesenje, neka se nasi proizvodi prodaju po Trznicama i Pijacama, nek se Kruh pece od naseg Brasna, pijmo Mliko od nasih Krava, Janjetinu ne uvoziti iz Rumunske, Svinjetinu iz Madjarske.... i evo boljeg sutra, onih 10 Milijardi ulozimo u tu proizvodnju a ne spasavati sto se nemoze spasiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.