Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matić traži povrat
Povratak na članak

"Invalidnine nekih pripadnika HVO-a su sporne"

Vlada neće provoditi reviziju invalidskih mirovina pripadnika HVO-a jer nisu sporne, ali sporne su osobne i obiteljske invalidnine, izjavio je ministar branitelja Fred Matić

Komentari 7

OB
-obrisani-
19:33 28.10.2012.

ovo se treba riješit u tišini pa onda obavijestit javnost o učinjenom . . ovako drugovi uvijek prvo laju na mjesec kroz medijske stupce, tresu se brda a rađa se ništa

VL
SS
-smijmo se-
20:34 28.10.2012.

Fred, kako bi bilo da uzmeš zrcalo? . ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha,

VL
RU
ruuddude
20:46 28.10.2012.

Matiću, Hrvatska zahtjeva da se riješe lopovi u vojsci i da se skine ljaga sa pravih Hrvatskih vojnika, istih onih koji su ginuli i borili se (ne na prvoj crti u Frankfurtu i Zagrebu), nažalost izborili se da bi stoku koja je zasjela počastili mogućnošću pljačke i osiromašenja Hrvatskog čovjeka.

VL
DR
drznedaj
20:56 28.10.2012.

Nijedna invalidnina HVO nije sporna, dok ju placa BiH a Hrvatsku da se vec jednom pusti na miru od tih Hercegovaca. Nisu se ti borili ni za Hrvatsku ni za mir, nek im tam njihov Boban daje inavlidnine.

VL
DR
drznedaj
20:59 28.10.2012.

ruuddude, pa pocelo se rjesavat, evo rijesili se najvecih lopina HDZ-a i ostale hercegovacke bagre. Sad ce i podzemlkje, mahom hercegovacko, na red. Posto su se maknule glavesine iz sluzbi koje su odavale im odavala tajne, cik pogodi otkud su bili ti koji su odavalai tajne i koji su smjenjeni , Hercegovci, da :)

VL
FE
fefellerunt
21:16 28.10.2012.

A otkud to ministar zna da nisu sporne invalidnine HVO, isto kao i HV-a , isto kao i civilne invalidske mirovine? Pogotovo kada dobro znamo sa kakvim moralnim vrijednostima imamo liječnike , a pogotovo one u komisijama. Zašto se ne bi zaposlilo stotinjak liječnika izvana i neka naprave kompletnu reviziju vojnih i civilnih invalida , pa da kod svih onh gdje se ustanovi lažna dijagnoza poduzmu mjere naknade štete prema državi i od liječnika i od onih koji su primali mirovine. Drugo HVIO se borio na području BiH, spašavao je živote i muslimanima, zašto BiH ne isplaćuje tim ljudima mirovine?

VL
AM
amato
08:11 29.10.2012.

Jedino radikalno rješenje koje znači preispitivanje svih invalidskih mirovina a također i braniteljskih bi bilo ispravno i skinulo bi ljagu i s poštenih i pravih branitelja i invalida. Slađem se sa @fefelleruntom za to bi trebalo angažirati strane liječnike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.